header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Глумац Никола Којо Кону:
СВЕТ ОКО НАС
субота, 02 мај 2020

 Потпуковник "Оставка само што није" брани вакцину која још није измишљена? Како знате да је добра?

Прослављени српски глумац Никола Којо изнео је на Твитеру своје мишљење о реакцији епидемиолога Предрага Кона на став Новака Ђоковића да се неће вакцинисати.

Детаљније...
 
Александра Кнез-Милојковић: Да ли нам треба 5G? (први део)
СВЕТ ОКО НАС
субота, 02 мај 2020

 5G је примена густо распоређених малих ћелија, који су трансмитери приближног микроталасног зрачења, повезаних у уређаје у које могу стати и по десетак антена постављених на улична ЛЕД осветљења, јарболе, школе, болнице, пословне и стамбене зграде.

Детаљније...
 
Свети Нил Мироточиви: Посмртна пророчанства
АПОКАЛИПСА
четвртак, 11 септембар 2008

 Тада, кад настану несреће о којима је напред било говора, Антихрист ће почети да ставља свој печат на људе, тобож ради тога да их спасе од невоље, јер само онима који имају печат, према Откровењу Јовановом (13, 17), продаваће се хлеб. Многи ће умирати на путевима и улицама". Људи ће постати слични грабљивим птицама које слећу на леш, па ће јести тела умрлих. Али то неће чинити хришћани, иако им се, као незапечаћеним, неће продавати хлеб, него ће то чинити они са печатом, којима је хлеб доступан. Јер код запечаћених срце постаје безосећајно, и пошто нису у стању да трпе глад, они ће наваљивати на лешеве и ждерати их, па ће, најзад, и они умирати. На печату ће бити написано:

-„Ја сам твој".
— „Да, ти си мој".
— „Добровољно долазим, а не присилно".
— „И ја те добровољно примам, а не присилно".
— Ове четири речи биће урезане у средини тога проклетог печата.
Детаљније...
 
Владимир Димитријевић: Изабрана места из преписке с пријатељима 3
Текстови Владимира Димитријевића
петак, 01 мај 2020

 БУДУЋНОСТ ПОСЛЕ СВЕГА: РАДЕ ЈАНКОВИЋ

ПОЗИВ БРАТУ РАДУ

Православни мислилац Раде Јанковић већ одавно сазире саму суштину светских збивања - а то је приближавање краја историје и доба последњег лажног месије у злу уједињеног човечанства. Јанковић је, досадашњим својим књигама, показао да је он човек који зна о чему је реч, и уме да то саопшти. (http://borbazaveru.info/content/view/7771/1/).   

Детаљније...
 
Последња беседа блаженочившег владике ваљевског Милутина
ПРАВОСЛАВЉЕ- Актуелно
петак, 01 мај 2020
         Драга браћо и сестре, дани пандемије су дани великог искушења за нашу веру и наду. Дешавају се и искушења, међу којима је и смрт духовних лица. Један од оних који су отишли са овог света под веома загонетним околностима је и владика ваљевски Милутин, сахрањен у металном сандуку на коме је писало "корона", без пратње верног народа.
Детаљније...
 
Сатанистички „Блиц“ против праве струке
СВЕТ ОКО НАС
петак, 01 мај 2020

 Проф. др Нада Костић, истинска струка и народни посланик, је својим говором пред новинарима у Скупштини Србије, изазвала тектонски поремећај међу светским и домаћим сатанистима. Њено излагање их је толико изместило, да нису могли да просто игониришу, већ покушавају да је дискредутују (и то врло провидно, неубељиво и глупаво) преко једног од својих званичних гласила у Србији – „Блица“. Послушајмо ову храбру жену, јер истину говори. И сетимо се њеног имена кад изађемо на изборе.

    

Детаљније...
 
Миро Рајлић: Куда то идемо?
ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА
петак, 01 мај 2020

          А да видимо 24 мај, када дође Бајрам, ко ће  да на граничним прелазима и у Федерацији БХ и Републици Српској да устави све оне који ће похрлити да у свом џемату прославе њихов празник. Ето, пред нама је,

 + + +

         Пишем о граду у Републици Српској, не наводим име јер ће се сам препознати, ја га таквог не познајем, зато га и не спомињем.

Детаљније...
 
О Антихристу и западним "хришћанима"
АПОКАЛИПСА
уторак, 29 јул 2008

 Овај свет је остарео и овештао због свога греха. А нови свет управљаће се по правди Божијој, и зато ће он бити вечан и прекрасан.  ''Ево све творим ново" (Откр. 21:1-5). Но, док се то не јави Црква Христова биће гоњена по целом свету, до истребљења. Јер док се буде служила божанска Литургија од стране благодатног свешенства православног, власт ђавола не може се остварити на земљи. Свака божанска Литургија - то је присуство Божије на земљи и прослава победе Христове над ђаволом и смрћу... Међу гоњенима биће велики број мученика, али биће много и отпадника, који ће примити на себе обележје Звери. Те отпаднике, те слабиће, те неваљалце већ одавно је припремала зла сила... Али знај, да ни најмоћније силе ада, не могу савладати Цркву (Матеј 16:18), с којом Господ Христос пребива до кончине века (Мат. 28:20). Упркос гоњењу, Бог неће допустити да сатана уништи малобројне вернике последњих дана. Браћо, пазите на знаке наступајућег краја света, које нам је открио Господ наш Исус Христос и Његови пророци и апостоли, и не слабите у вашој нади на Бога.

Детаљније...
 
Конрад Рекас: Пандемија у служби глобализације
СВЕТ ОКО НАС
четвртак, 30 април 2020

 У тренутној ситуацији, чини се да је следећи логични корак криминализација „лажи о коронавирусу“ и паралелна цензура коронаскептицизма у медијима, укључујући друштвене мреже. У том правцу већ иду активности Европске комисије и парламента. Тако нешто би сигурно наишло на одушевљене присталице. На пример, међу саговорницима на Интернету, који последњих неколико недеља урлају на све који сумњају: "Због вас умиру људи, дужни смо да упозоримо, уплашимо, забранимо!". Као што знате - ништа не штети здрављу као мишљење …

Детаљније...
 
У цркве не може, а дивљање може?!
СВЕТ ОКО НАС
четвртак, 30 април 2020

 СзС: Ко је дао дозволу да се на десетинама солитера у Београду пале навијачке бакље? 

„КО СУ ТЕ ОСОБЕ – ПОСТОЈИ ОПРАВДАНА СУМЊА ДА ИХ ЈЕ ОРГАНИЗОВАЛА СРПСКА НАПРЕДНА СТРАНКА?“

Савез за Србију (СзС) упитао је Министарство унутрашњих послова и министра Небојшу Стефановића да ли је неко из тог министарства дао дозволе за кретање људима који су у среду увече, са врхова десетина солитера у Београду, палили навијачке бакље и друге пиротехничка средства.

Детаљније...
 
<< Почетак < Претходна 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Следећа > Крај >>

Резултати 261 - 280 of 11816
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

Молимо наше цењене посетиоце да се помоле Богу за здравље и спасење душе раба Божијег Александра.

Уредништво

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.