header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Завера постоји Штампај Е-пошта
понедељак, 16 октобар 2017

 Да теорије завере нису само теорије завере већ и права истина која нас окружује доказују и догађаји који су се кроз историју сматрали завером али потврђени су као истина.

Доктори нису лечили, већ експериментисали са људским телима!

Сифилиски експеримент познат као Тускегее. У периоду 1932-1972. направљена је читава серија експеримената на око 400 црнаца који су имали сифилис у Сједињеним Државама. Истраживањем су бирани сиромашни, једноставни и необразовани, а већина њих није знала за своју болест. Пацијентима су давали аспирин.

Сврха овог експеримента била је посматрање развоја болести код црнаца, као и научна аутопсија умрлих пацијената укључених у истраживање. Као резултат, 28 људи умрло је од сифилиса, 100 их је умрло због компликација, 40 жена заразили су несвесни пацијенти, а 19-оро деце је рођено са урођеним болестима. 1997. године амерички председник Бил Клинтон потврдио је ово као истину и извинио се жртвама.

Влада САД врши "терористичка дела" на својој територији, само да би имала изговор за напад на друге земље!

Операција Нортвудс: 1997. године у јавност су слузчајно изашли документи које се односе на смрт Џ.Ф. Кенедија, документ се састојао од 1500 страница о операцији познатој под називом "Операција Нортвудс". Током шездесетих САД су се припремале за рат са Фиделом Кастром и Кубом. Да би могли да изазову сукоб, морали су доћи до мотивa. Тако је министар одбране представио документ под називом "Образложење америчке војне интервенције на Куби".

Представили су читав низ занимљивих провокација као што су терористички напади који су укључивали бомбардовање војних база, започињање ватрених стихија, отмице авиона, "искрцавање" кубанских снага, као и потапање брода пуног наоружаних Кубанаца. То је требало да реализује ЦИА. Амерички народ требаo је осетити да су потпуно у праву ако дође до сукоба. Председник Кенеди се састао са генералом Лиманом Лемнитзером и одбацио овај план, критикујући ауторе. Овај пут им није пошло за руком.

Сведочењем Наирах 1990. године дошло је до сурове борбе између Ирака и Кувајта.

Све се десило углавном због нагте. Садам Хусеин оптужио је Кувајчане због крађе ресурса. 10. новембра читав свет је гледао говор 15-годишње девојчице по имену Наирах, која је ронила сузе док је говорила о злочинима ирачких војника. Млада Кувајчанка је сведочила убиству 300 беба у болници. Драмски говор дотакао је срца многих гледалаца.

Подршка ирачком сукобу одједном је заустављена и јавност је почела да гледа на учешће САД у рату са преференцијама у Голфском заливу. Врло брзо постало је јасно да се ради о ћерки Шеика Сауда Насера Ал-Сауд Ал-Сабаха - Кувајтског Амбасадора у САД-у и члана краљевске породице. Шефови компанија потписали су уговор тежак 11,9 милиона долара са краљевском породицом Кувајта. Циљ је био да се САД наговоре на рат са Ираком. Наирах не само да је лагала, већ је врло вероватно да чак није ни била  у земљи током тих догађаја у Кувајту. Овај пут им је пошло за руком.

Операција Пејперклип

Други светски рат је био при крају и ништа није могло променити ситуацију у којој се нашао Трећи Рајх. Америчке специјалне јединице признале су да би било штета да неки људи изгубе своје животе, посебно они чије знање и искуство могу успешно помоћи Сједињеним Државама. Један део операције Пејперклип био је кријумчарење у САД неколико надарених научника из сектора ракетне индустрије, медицине и хемијског наоружања.

Најпознатији научници које је САД спасила су: Вернхер Вон Браун - отац ракете В-2, Курт Бломе - специјалиста за биолошко наоружање, које је тестирао у Аушвицу и Хубертус Стругхолд - отац свемирске медицине. Укупно око 700 немачких научника завршило је на америчком тлу.

Шта ако вам кажемо да влада контролише ваш УМ?

Постоји много теорија завере које поседују делове пројеката који имају за циљ испорање мозга. Судећи по свему, ЦИА је играла са умовима људи пре више од пола века! Шездесетих година новинари Њујорк Тајмса добили су детаље МК-Ултра пројекта, који је за циљ имао истраживање контроле људских способности употребом одређених хемикалија, сублиминалних порука, електричних импулса и психоактивних суспстанци.

Пројекат се састојао од серије под-пројеката. Нпр. МК-истражизање је имало за циљ стварање савршеног серума истине који би могао искористити на заробљени руским шпијунима. Веома интересантно је изгледало и истраживање употребе ЛСД-а. Експерименти су спроведени на проституткама, затвореницима и људима који пате од менталних болести. Већину времена, без њиховог знања или пристанка.

Један такав експеримент проводио се на седморици добровољаца који су током 77 дана користили психоактивне дроге. Супстанце које је ЦИА нудила били су амфетамини, псилоцибини и мескалини. Такође су били занимљиви и експерименти са хипнозама. Када су информације о МК програму пуштене у јавност, бројни изтражни одбори су успоставњени. Такође. Ова истраживанја су јавно и службено осуђена.

Више од 100 милиона Американаца и људи широм света добило је вакцину против дечије парализе заражено потенцијалним вирусом „живог така“ који узрокује рак!

Од 1954. до 1961. године, симиан вирус 40 (СВ40) некако се појавио у вакцини, наводи Амерички центар за истраживање рака. Научници процењују да је 98 милиона људи примило овај вирус само у Сједињеним Државама а још толико у свету. Упозоравамо да се овај вирус преноси на генерацијама, па је вероватно то масовно вакцинисање разлог све већег броја оболелих от те злокобне болести уназад неколико година.

Америчко инистарство финансија је тровало алкохол током прохибиције

У јануару 1920. на снагу је ступио 18. амандман који је забрањена производња, продаја и транспорт алкохола, али и његова потрошња. Упркос владиним напорима, током прохибиције алкохолизам је достигао нове рекорде. До средине 1927. америчка влада је у алкохол уведла смртоносне хемикалије као што су керозин, хлороформ и ацетон, што је учинило конзумирање алкохола још тежим.  1926 године, алкохол је убио 400, а следеће године 700 људи.

Ово су само неке од такозваних теорија завере која су се обистиниле. Миислите да их нема још? Да ли мислите да су престали са тестовима, тровањем, манипулацијама?

Извор: Дневно.хр“ / „Газета“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 октобар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 5 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.