header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Израел жели децу из Србије
Израел жели децу из Србије Штампај Е-пошта
субота, 21 октобар 2017
        Представници фондације „Атид Хаиеладим“ из Израела, која ради на усвајају деце разговарали су прошле недеље с најближим сарадницима Премијера Србије и изразили чврсте намере да усвајају децу из Србије, пишу медији у региону.

Без обзира што су тек дошли да се договарају и без обзира што још није дошло ни до какве процедуре, представници фондације су са собом понели и “досијее неколико породица које желе српску децу” – документа породица су већ била на српском језику и оверена у Србији. За њих су преговори већ били завршени и очекивали су да заврше посао.

Представник израелске фондације Владимир Бено уверава да су критеријуми за усвајање деце у Израелу “високи”, од социјалних до финансијских, али да за почетак већ постоје неке породице које желе српску децу којој ће пружити “озбиљну срећу”. Такође се наводи да је услов Израелаца и да деца не буду млађа од 14 месеци и не буду старија од две и по до три године.

Извор: „Геополитика.ру“

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.