header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Како се деци намеће педерастија: Дизнијева прва „мушка принцеза“ Штампај Е-пошта
понедељак, 04 децембар 2017

 Дизни се и раније „играо“ у вези са сексуалношћу ликова. Недавно су први пут приказали геј пољубац, а сада је иста та Дизнијева анимирана серија под називом „Стар вс тхе Форцес оф Евил“, још једном узбуркала јавност.

Главни лик серије Марко Диаз прерушио се у „принцезу Марко Турдина“, а пре него што је стигао да призна осталим принцезама да је заправо мушко, зла управница га је разоткрила тако што је показала да има длаке на грудима.

Иако су принцезе у почетку биле шокиране, на крају су се сложиле да и дечаци могу да буду принцезе и отерале злу управницу, а од „принцезе Турдине“ тражиле селфије.

Испитивање границе рода и сексуалности постаје све чешћа тематика, а ова серије је „историјска“ и по томе што је у питању прва анимирана серија коју режира жена – Дерон Нефси.

 

Извор: "Васељенска"

 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 17 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.