header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Патријарх александријски, египатске пирамиде и сатанистички хексаграми у Храму Христа Спаситеља
Патријарх александријски, египатске пирамиде и сатанистички хексаграми у Храму Христа Спаситеља Штампај Е-пошта
среда, 06 децембар 2017
          На празник Ваведења у Храм Пресвете Богородице, 4. децембра 2017. године, на 100. годишњицу устоличења Светог Тихона, патријарха московског и целе Русије, у саборном Храму Христа Спаситеља у Москви одслужено је празнично богослужењење којим је началствовао Његово Блаженство Папа и Патријарх Великог Града Александрије, Либије, Пентапоља, Етиопије, целог Египта и целе Африке, Отац Отаца, Пастир Пастира, Архијереј Архијереја, Тринаести Апостол и Судија Васељене Теодор II.


На фотографији:

на патријарашком сакосу у позадини изображења Свете Породице насликане су египатске пирамиде

 
 
Један од коментара на тему:
 
„На овој одежди са палмама фале мајмуни. А изгледало би хармонично“.

 Следећа фотографија је детаљ са поментуог богослужења у Храму Христа Спаситеља у Москви, на коме су упадљиво уочљиви хексаграми  на поду.

Хексаграм се добија спајањем "Воденог" троугла са "Ватреним" троуглом, што се зове и шестокрака звезда, позната и као двоструки троугао. Ово је важан окултистички симбол. Постоји неколико тумачења хексаграма, од којих доносимо једно: 

Бивши сатаниста Бил Шнебелен (Bill Schnoebelen) каже: "За једног врачара хексаграм је моћно оружје за призивање Сатане..."

 
 
По материјалу са: "Све јереси"
 
Превод и приређивање: "Борба за веру"

 

Последњи пут ажурирано ( петак, 08 децембар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 32 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.