header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Патријарх александријски, египатске пирамиде и сатанистички хексаграми у Храму Христа Спаситеља
Патријарх александријски, египатске пирамиде и сатанистички хексаграми у Храму Христа Спаситеља Штампај Е-пошта
среда, 06 децембар 2017
          На празник Ваведења у Храм Пресвете Богородице, 4. децембра 2017. године, на 100. годишњицу устоличења Светог Тихона, патријарха московског и целе Русије, у саборном Храму Христа Спаситеља у Москви одслужено је празнично богослужењење којим је началствовао Његово Блаженство Папа и Патријарх Великог Града Александрије, Либије, Пентапоља, Етиопије, целог Египта и целе Африке, Отац Отаца, Пастир Пастира, Архијереј Архијереја, Тринаести Апостол и Судија Васељене Теодор II.


На фотографији:

на патријарашком сакосу у позадини изображења Свете Породице насликане су египатске пирамиде

 
 
Један од коментара на тему:
 
„На овој одежди са палмама фале мајмуни. А изгледало би хармонично“.

 Следећа фотографија је детаљ са поментуог богослужења у Храму Христа Спаситеља у Москви, на коме су упадљиво уочљиви хексаграми  на поду.

Хексаграм се добија спајањем "Воденог" троугла са "Ватреним" троуглом, што се зове и шестокрака звезда, позната и као двоструки троугао. Ово је важан окултистички симбол. Постоји неколико тумачења хексаграма, од којих доносимо једно: 

Бивши сатаниста Бил Шнебелен (Bill Schnoebelen) каже: "За једног врачара хексаграм је моћно оружје за призивање Сатане..."

 
 
По материјалу са: "Све јереси"
 
Превод и приређивање: "Борба за веру"