header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Трампово признање Јерусалима за главни град Израела и крај света
Трампово признање Јерусалима за главни град Израела и крај света Штампај Е-пошта
четвртак, 07 децембар 2017

 Помаже Бог.

У овим тешким данима за Српску Православну Цркву и Свето Православље уопште када је Свето Павославље на удару екуменске јереси и када се по многим православним Хришћанима и многим подвижницима (Јефрем Филотејски о чијем предсказању има и на вашем сајту овде:) и многим знамењима (Спаситељ је на изображењу Распећа на Голготи отворио очи овде:) и по многим дешавањима у свијету (ја сам грешан па о знаковима немам много смјелости да говорим) дешавају се превирања по читавом свијету нуклеарне пробе Сјеверне Кореје и јучерашња одлука Трампа који је уздрмала свијет, а ви сте прошле године писали да је таква одлука почетак припреме за долазак антихриста (http://borbazaveru.info/content/view/9176/1/).

Eво управо је јуче та одлука коначно и донијета Јерусалим је званично признат за пријестоницу Израела и већ су почела превирања у Израелу између муслимана и Јевреја.

Вама нека Господ помогне да наставите са вашим радом који је многим Правослацима на велику духовну корист.

 

Грешни Лука

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 07 децембар 2017 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.