header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Америчко-ватикански агент Григорије по трећи пут тужио свог разобличитеља г.Небојшу Вукановића Штампај Е-пошта
среда, 24 јануар 2018

 Трећом тужбом Григорије објавио рат истини!

Три пута Бог помаже. Прије неколико дана у интервјуу НИН-у Григорије је поручио да људи не смију бити ућуткани, већ да морају да дигну глас против сваке тираније, боре се за слободу и истину. Истовремено је против мене покренуо трећу Тужбу, другу за само мјесец дана, због писања, наводне клевете и душевне боли, што јасно показује колики је лицемјер! Ипак Григорије и остали моћници морају бити свјесни да ми могу отети све, скинути и гаће са стражњице, али ме неће ућуткати!

  Истина некада зна бити јако болна. То показује недостојни и свакој власти преподобни Григорије, коме се изгледа осладило да ми отима новце и имовину, па након узетих 8 700 КМ сада тражи 10 000 марака за лијечење болесне душе. Уз Григорија душевно су попустили министар Тегелтија, поп Стева, бројни други директори и моћници, па изгледа да морам давати терапију за више пацијената него неке од специјализованих болничких установа.

 

У најновијој Тужби, Григорију се придружио и дубровачки парох Стево Ковачевић, који је осрамотио Цркву и све Србе служећи помен усташама на Дакси. Парадоксално је да је управо повод за Тужбу текст о скандалозном помену „хрватским домољубима и жртвама комунистичког терора из 1944 године“, како стоји на споменику са шаховницом испред којег је помен за покој усташких душа служио Стево Ковачевић. Блискост са Ватиканом и бискупима очито је утицала да се Григорије почне понашати као средњовјековни папа и католиличка инквизиција, и сматра да људи не треба да вјерују својим очима, истини, хрватској штампи, новинарима и фотографијама, које говоре више од хиљаду ријечи, већ њему, његовим лажима, подвалама и уцјењеним свештеницима. Григорије овим није објавио рат само мени, већи истини, правди и слободи.

Иако недостојни Григорије покушава да се сакрије иза Цркве, и супротно каконима наше Цркве без дозволе и пасивне легитимације патријарха и Синода поднесе неосноване Тужбе у име Цркве, свима је јасно да је управо ОН највећа срамота у историји херцеговачке Епархије, који својим непримјереним понашањем и облачењем блати свети трон. Но управо указивање на велике злоупотребе, и борба да се Црква прочисти од удбашких структура и убачених елемената, је велики богоугодни посао којим се наша Света Црква штити од недостојних и доживљава катарзу.

Рат правди и истини Григорије је у старту изгубио, и мора бити свјестан да је прешао праг и све границе, и да нећу стати све док се недостојни и контраверзни не уклони са трона херцеговачког епископа. Борба за истину и правду је дуга и спора, али достижна, а Григорије и други моћници морају бити свјесни да сам спреман да платим сваку цијену како би се борио против нечастивих, неправде и свих девијација у разореном друштву.


Надам се у Бога да ће наша Црква и њене владике напокон да реагују, истраже шта се то дешава у херцеговачкој Епархији, и да предузму неопходне мјере како би се зауставило континуирано уништавање угледа наше Цркве.

Последњи пут ажурирано ( среда, 24 јануар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 71 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.