header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Томислав Крсмановић: Масовне крађе, пљачке и насиље широм Србије
Томислав Крсмановић: Масовне крађе, пљачке и насиље широм Србије Штампај Е-пошта
субота, 10 фебруар 2018

 Србију лопови и криминалци неометано и некажњавано краду и пљачкају.  Од севера до југа, од  запада до истока, краду шта стигну, проваљују у амбаре, чардаке, подруме, станове, викендице, скидају лим, олово, секу далеководе, отимају житарице, прехранбене производе, секу бакар, као губари све огуле шта стигну.

Њих не кажњавају, што их охраб рује, све до насртаја на полицајце и државне органе. 

Сррбија је дестабилизована у темељима. 

Полиција савесно обави свој посао, преда кривичне пријаве судовима. али од тога обично нема ништа. Судови затаје. Неко`` одозго`` им сугерише да не кажњавају.

Пљачкаши се правдају:

1. гладни смо, жртве смо дискриминације, боримо се да преживимо.

2.краду они `` горе``, богаташи, што да не крадемо и ми, да не умремо од глади.

Они су апсолутно у праву што се тиче онога под бројем 2. А апсолутно нису у праву онога што се тиче под бројем 1.

1. Сиромаштво не може бити оправдање да се посеже за насиљем  и угрожавањем права других. Ови примитивни пљачкаши су мањина, ипак огроман број оних који живе у  беди, који гладују, који немају лекове да се лече, а то су милиони грађана Србије, злопате се, страдају, или умиру-  не прибегавају отимачини.  Најближи сродници писца ових  редова, иако већ у средовечним годинама су незапослени, без дана радног стажа, у беди, као и милиони обесправљених грађана ове земље. без `` партијске књижице``.

Они дубински дестабилизују Србију, на делу је подмукла субверзија, иза које стоје снаге мрака у земљи и окружењу.

Да тако слабе народ Србије.да изнурен  и обеспомоћен не може да се одупре онима `` горе``, јер им конвенира немоћан народ, да тако сачувају нетакнут`` Status quo`` и да Србију претворе у лични посед и прћију. А онима из непријатељски  настројеног гео-окружења су добро дошли обеспомоћени становници Србије, и збуњена и преплашена власт Србијe.

Први на удару су остарели и изнурени земљорадници, и грађани, изоловани и сами, несложни, млади напустили села, растуриле се несложне породице, а пљачкаши иду у групама , људи дрхте пред њима, дисциплинују полицију и државну власт.

Државна имовина је најпривлачнија мета, све односе, држава Србија је одавно Алајбегова слама, не само за оне из гео-окружења, него и за све оне у земљи којима је та имовина мастан залогај.

Пљачкају државну имовину, а државни судови их штите. Држава против државе.

2. Они су потпуно у праву када кажу да и они ` горе``, богати, краду, зашто не би и они, гладни и у беди..У Србији организовани сегменти и кланови криминалаца, повезани са `` недодирљивим`` из `` дубоке Србије``, краду шта стигну, не само багателне приватизације, провизије,  свакојака прања новца и сумњиве трансакције, до мита и корупције, кроз порезе и намете, смањења пензија пензионерима, и доприноса трудницама,.крађа и пљачка су свуге продрли, свe  до провала у банке, поште, станове,све до продаје беба.

Данас, каква срамота и људска беда, они `` недодирљиви``, врхунска власт у Србији, поткрадају масовно по кућама  становима остареле и немоћне, болесне,.устремили се на њих лешинарски, отимају од немоћних и незаштићених све до скривених замотуљака новца, до сребрених кашика и виљушки.

Ти ``недодирљиви``су у уређеним државама дика и понос, најинтелигентнији и најоданији своме народу и држави.

Овде су то кокошари и јајаре, ноторни криминалци, злочинци, срамота ове државе и овога народа. Због њих је Србија распета на стубу срама и предмет спрдачина, не само у Европи него и у најзаосталијим земљама планете.

Зашто пљачкаши не покраду судове, супермаркете , банке и фирме тајкуна., све до судија појединачно?

Зато што не смеју. Зашто да нападају оне који их штите .

Србија је на умору.

Спас је у судовима. Док не заживи правично судство, нема спаса Србији.

Када судови почну да суде по закону, Србији ће сванути.

Неко ће казати: Иза тих који дестабилизују Србију стоје моћне западне државе.

Србија се може спасити мудром дипломатичношћу и спољном политиком . А не да наивно наседа подметањима кукавичјих јаја из гео-икружења, са циљем да Србију опет завађају, да гура прст у очи свемоћнима, као што су чинили 1980-их и 1990-их година, и касније.

Ум царује снага кладе ваља.

Па ето, ко нема  у глави, има у ногама,Расправљјте се са распамећеним и разјареним незналицама, које не разумеју о чему се ради, које траже ``кривца``, Које у Србији нисте у стању да обуздате.

Они нервирају Србију.

А и они који не схаватају законе међународних односа нервирају оне моћне који их знају.

Последњи пут ажурирано ( субота, 10 фебруар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 51 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.