header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Миро Рајлић: Ево цркве, ево катедрале, у којој се прекрстио брале Штампај Е-пошта
уторак, 15 мај 2018
       Сад нам у Словенију долази Патријарх, вјероватно ће љубљански прота "новомученик" добити признање за оно што је направио,искрено није то мало али брате, и у проневјери мораш бити скроман. Па ако ти Џомић  не открије тајни рачун онда ти га нађе специјално тужилаштво словеначке државе, па ти блокира имовину, па ти митрополита Порфирија натјера у суднице а он то на сваки начин као будући Патријарх жели избјећи. А цифра од украдених 800 000 е који се спомињу у Службеном листу државе Словеније није мала.
   Једина утјеха нама је да се суди и словеначким црвенкапицама, правна држава нема милости а "ми и они смо" по ријечима новотараца и екумениста "једно те исто". По нама ријеткима "мало сутра" али по догађању на недавно завршеном Сабору и по глаткој побједи аустругарске и бечке струје, гдје су дјеца брдовитог Балкана поражена, резултат је 2:1 за новотарце.

Иначе Патријарх ће посјетити Љубљану, нови "парохијски" дом у дворишту Цркве коју су нам Карађорђевићи направили, бит ће ту сјаја и помпа попут Потемкиновог села, организованог дочека, изабране елите која ће се представити Патријарху, бит ће и заслужних Срба атеиста, обићи неће нашу Црквицу у Бојанцима коју су направили Прави Срби у 16 - ом вијеку заборављену од ових свештеника у црним аудијима јер новотарци тврде да је и те Србе и њихов начин Вјеровања прегазило вријеме. Поносним Бојанчанима ту Цркву нису могли отети ни Турци ни Словенци, ни унијати и Марија Терезија ни комунист али ови наши данас ће је затворити.

Надам се да Патријарх неће спавати у парохијском хостелу, јер тамо спавају којекакви гости склони накарадама и гријеху а то баш не приличи… шушка се да би и осуђени прота могао за Њемачку са Гргуром....

Исусе Христе,Сине Божији,помилуј ме грешног.

О Србине напаћени брате,

сви ђаволи ударили на те.

Опрости ми Боже ако гријешим.

 

Миро Рајлић,Ново Место

Последњи пут ажурирано ( уторак, 15 мај 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 78 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.