header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Маршал Осборн: Лондон се мора припремити за Трећи светски рат
Маршал Осборн: Лондон се мора припремити за Трећи светски рат Штампај Е-пошта
уторак, 22 мај 2018
        Више "ризиковати" и постати "агресивнији", тако Велика Британија треба спроводити своју политику како би се супротставила данашњим повећаним претњама, а посебно са суочавањем с Трећим светским ратом, рекао је британски маршал Филип Озборн.
         "Тереза Меј и ​​њена влада требали би се припремити за покретање девастирајућих сајбер напада против Русије, ако напетости између Истока и Запада дегенеришу у 3. светски рат", каже британски маршал Филип Озборн, начелник одбрамбене обавештајне службе (Defence Intelligence), а што пише The Daily Express.

 

Војска планира да подели своје мишљење са Терезом Меј у свом говору у Royal United Service institutu.
Према маршалу, кога су цитирали таблоиди, данас је свет "опасан, неизвесан и непредвидив. Дакле, рачунарска технологија игра кључну улогу у савременим сукобима ", каже Осборн.
"Нове технологије ће променити рат, наше животе и наше друштво. Без промене, ми ризикујемо да изгубимо сукоб данас и сутра ", покушава да објасни маршал премијерки Терези Меј.
Извор: The Daily Express

 

Преузето са: "Логчно"

 

 


 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 22 мај 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.