header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow "Масони неће моћи да буду чланови будуће владе Италије", стоји у уговору Покрета 5 звездица и Лиге
"Масони неће моћи да буду чланови будуће владе Италије", стоји у уговору Покрета 5 звездица и Лиге Штампај Е-пошта
среда, 23 мај 2018
        Пре откривања састава будућег тима владе Италије, Покрет 5 звездица и Лига представили су свој уговор о будућем начину владања, који укључује забрану слободних зидара (масона) да партиципирају у власти. Гранд Ориент Италија је одмах одговорио на ове вести.

"Етички код" будуће коалиције италијанске владе представљен је 18. маја. "Етички код" предвиђа између осталог забрану приступа влади особама осуђеним за криминал. Слична ствар је предвиђена и за припаднике италијанских слободних зидара.

Уследила је хитна и оштра реакција масонске ложе "Гранд Ориент Италиа" која тврди да се ради о против-уставним принципима. Гранд Ориент Италије жали због одлуке која, према њему, "подсећа на фашистичке законе које су слободни зидари (масони) увек осуђивали и који представљају последице опасног либертицидног помака".

Слободни зидари (масони) у својој изјави упозоравају будућу коалицију следећим речима: "Они који мисле користити политичку кампању против слободних зидара (масона), како би спречили остваривање њихових основних права, морају преузети одговорност".

Након што је Силвио Берлускони добио зелено светло, Лига и Покрет 5 звездица припремају се за вођство Италије. Заједничко за ове двије странке је одбијање традиционалних политичких снага и обећање да ће се борити за боље пензије и против имиграције.

 

Извор: „РТ“ / „Логично“

Последњи пут ажурирано ( среда, 23 мај 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 67 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.