header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Холивуд - разуларени Содом
Холивуд - разуларени Содом Штампај Е-пошта
петак, 25 мај 2018
       Британски  глумац Иан Макелен – који је и нашим гледаоцима добро познато, поред осталог и по улози чаробњака Гандалфа из „Господара прстенова“ – да су хомосексуалци и лезбејке – половина свих који су ангажовани у Холивуду.

Како преноси лондонски дневни лист The Guardian, он  је критиковао Холивуд што – упркос таквом стању ствари – не жури са производњом филмова о припадницима ЛГБТ.

„Нико не гледа холивудске филмове из угла социјалних тема, зар не? Холивуд је тек недавно  открио да у свету постоје црнци. оком целог свог постојања иживљавао се над женама, на све могуће начине. За њега хомосексуалци не постоје“ – нагласио је Макелен који још од 1988-ме не скрива своју `нетрадиционалну сексуалну оријентацију`.

Макелен тврди да је због своје `оријентације` имао проблема и да је претрпео штету јер му режисери нису давали улоге.

Још је додао: „Писцу Харолду Пинтеру било је потребно 25 година да се извини што ме није узео у запштиту. Међутим, млади глумци из Лондона више нису мета такве критике. То је будућност“.

 

Извор: „Факти“

Последњи пут ажурирано ( петак, 25 мај 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.