header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Екуменистичко-новотарски монах Арсеније Јовановић против Православља (видео)
Екуменистичко-новотарски монах Арсеније Јовановић против Православља (видео) Штампај Е-пошта
уторак, 26 јун 2018

 Као што је редовним посетиоцима „Борбе за веру“ познато, ми смо раније већ писали о антиправославном и антицрквеном деловању екуменистичко-новотарског калуђера Арсенија Јовановића (овде: и овде:). Сви његови пријатељи, како каже, музичари, песници, глумци, сликари – покошени су сидом, хепатитисом и пронађени предозирани.  Надуваш се хашишом, узмеш гитару, кренеш у свој свет, а од тог света, само је један корак до суицида... Рођени смо у Београду, били нераздвојни од детињства: ја, Милан Младеновић, Бојан Печар, Маги, Ивица Вдовић… Бојан и ја смо у то време имали своју групу, ја сам певао и свирао клавијатуре. Ми смо били људи који су хтели нешто ново. Били смо деца београдског асфалта, великог срца, сви талентовани за уметност... То су биле електричне литургије, на тој литургији причешће је био наркотик, џоинт или црта“.

         Но, уместо да остатак живота проведе у молчанију и кајању, у кострети и пепелу, он свој „просветитељски“ порив - да свету открије „нешто ново“, преноси из рокенрола у Православље, у које осим новотарства и екуменизма, својим "талентом за уметност", а уз благослов паписте митрополита црногорско-приморског Амфилохија, уноси чак и елементе сатанизма, ударајући на једну од највећих српских светиња - манастир Острог, о чему говори видео запис који доносимо у наставку.
 
       Господе Исусе Христе, Боже наш, молитвама Светог Василија Острошког и свих српских Светих сачувај православни српски народ од најезде јеретика и безбожника!

Уредништво

+ + +

    

Последњи пут ажурирано ( среда, 27 јун 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 91 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.