header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Антихристови "Билдерберзи" у рушилачком походу на Српску Цркву и Србију Штампај Е-пошта
недеља, 01 јул 2018

 Подсећамо цењене посетиоце "Борбе за веру" да је државни секретар Ватикана Пјетро Паролин од 7. - 10. јуна 2018. године учествовао на састанку глобалистичке организације Билдерберг" у Торину (овде:), што је први пут у историји да један званичник Ватикана учествује у раду ове антихришћанске организације.

На истом скупу била је присутна и председница владе Србије Ана Брнабић (овде:), тако да њихов данашњи сусрет у Београду (овде:) није и њихов први сусрет, а понајмање је формалне природе.

Њихово познанство и деловање, као што видимо, имају далеко дубљу и сасвим мрачну позадину.

Несумњиво је да се инструкције које су „Билдербези“ добили са врха антихристове пирамиде, пре двадесетак дана, већ спроводе у дело.

Архијеретику из Ватикана се, очито, веома жури да дође у Србију и оскрнави је својим присуством.

У том смислу треба посматрати и Паролинову данашњу посету екуменистима из Београдске патријаршије (овде:), праћену бацањем прашине у очи српском народу причом како Ватикан, тобоже, није признао Косово.

Иначе, папин кардинал  у Србију је дошао после посете Црној Гори, где је са највећим балканским криминалцем Милом Ђукановићем договорао папину посету  Подгорици  (овде:).

Но, „Зашто се буне народи и племена помишљају залудне ствари? Устају цареви земаљски, и кнезови се скупљају на Господа и на помазаника његова... Онај, што живи на небесима, смеје се, Господ им се потсмева(Пс.  2; 1,2,4).

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 02 јул 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.