header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Позив да својим учешћем стопирате нови предлог Закона о тзв. „родној равноправности Штампај Е-пошта
субота, 07 јул 2018

 Поштовани родитељи,

Године 2015. покренут је први предлог Закона о тзв. „родној равноправности” коме су се Двери оштро супротставиле исправно видевши у њему насртај тзв. „родне” идеологије на нашу децу и породице. О томе шта је тачно родна равноправност и због чега смо ми, породични људи, за равноправност ПОЛОВА, а не за равноправност РОДОВА, писали смо пуно пута о чему можете детаљније сазнати у нашој рубрици са текстовима посвећеним искључиво овој теми.


Почетком 2016. писали смо о томе да тадашњи предлог Закона о тзв. „родној равноправности“ НИЈЕ ПРОШАО јер је Скупштински секретаријат за законодавство стао на страну права и Устава и захтевао да се предлог тог закона измени тако да гласи Закон о равноправности жена и мушкараца.

Ове године, међутим, поново је покренута процедура за усвајање новог предлога закона под поновљеним неуставним именом – Закон  родној равноправности.

Овим предлогом закона се поново нашој деци и нашим породицама намеће антипородична ЛГБТ идеологија и секуларно-либерално сексуално образовање у школама. Такође се у појединим члановима отварају врата наших школа за „образовне пакетиће” Инцест траума центра и сличних интересних група.

Овде можете погледати коментаре на овај нови предлог Закона које су породични људи у Дверима припремили за све нас и који се могу преузети, попунити Вашим личним подацима (или подацима организације) и послати до 5. јула 2018. на адресу Ова адреса је заштићена од робота. Потребан вам је Јава-скрипта да би сте је видели. или писаним путем Министарству за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, Београд, Немањина 22-26, на приложеном Обрасцу:

ПОПУЊЕН ОБРАЗАЦ СА КРИТИКАМА НА НОВИ ПРЕДЛОГ ЗАКОНА О РОДНОЈ РАВНОПРАВНОСТИ

Информације о току јавне расправе о овом предлогу Закона о родној равноправности можете прочитати на сајту Министарства за рад (линк ОВДЕ).

ОВО ЈЕ ПРИЛИКА ДА ЛИЧНО, СВАКИ ПРАВОСЛАВНИ РОДИТЕЉ, ПРУЖИ СВОЈ ОТПОР ПРЕМА НАМЕТАЊУ ИДЕОЛОГИЈЕ ЏЕНДЕРИЗМА СВОЈОЈ ДЕЦИ И ПОРОДИЦИ.

НЕ ПРОПУСТИМО ПРИЛИКУ!


Редакција сајта Православни родитељ

Последњи пут ажурирано ( субота, 07 јул 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 23 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.