header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Одговор Кончаревићки Штампај Е-пошта
четвртак, 26 јул 2018

 Рекли сте Кончаревићка све о себи и епископу Атанасију Ракити, својим нападом на Војводу проф.др. Војислава Шешеља, кога у тексту зовете "Шешељ" (зато сте и ви Кончаревићка...), односно нападу на Разум.

Није моје да се мешам у одбрану епископа Филарета, кога лично познајем, још из доба када је Тито овде харао и постављао своје удбаше у Патријаршији и Богословији (наравно и на Богословском факултету), јер епископу Филарету није потребна ничија одбрана, а није моје ни да браним Војводу проф.др. Војислава Шешеља, човека који је 22 месеца седео у Зеничком затвору, па којих 6 месеци под Стамболић-Слобом, па скоро 12 година у Хагу, а увек као Србин за Пример! Немам ни претензије да браним Веру, ни Бога Господа, али морам да приметим следеће:

- Кажете ТВ хепи није релевантан.

А ко је поставио надзорника у РРА, да ли Војвода проф.др.Војислав, или епископ Филарет, или можда Синод СПЦ?

- Кажете Марић ангажује Војводу проф.др. Војислава?

Као да сте рекли: Вучић је ангажовао Путина, или Трампа, смешно. Пре је вас ангажовао, можда, неки алкохоличар.

- Кажете Војвода проф.др. Војислав је био за границу Карловац-Карлобаг...

Шта ту није у реду? Јел то није Српска граница, реална граница? Ко вас ангажује да исмевате Српске границе после толиких геноцида над Српским народом од стране римокатолика, енглеза, исл?

Треба да вас је срамота да тако говорите, ако сте уопште српкиња!

- Кажете Војвода проф.др. Војислав претио клањем зарђалим кашикама и виљушкама.

Ви као декан, доктор и професор потежете "аргумент" из хумористичке емисије, мене би било срамота да сам и чобанин, а да тако говорим.

- Кажете Војвода проф.др. Војислав је "не без основа хашки оптуженик".

Све сте рекли о себи и ономе кога браните, епископу Ракити Атанасију! Чак је Синод одликовао Војводу проф.др.Војислава Шешеља за хашко мучење без икакве кривице (то је чак и из "пресуде" јасно), а ви стајете у страну свих антисрба и антихриста бранећи хашку инквизицију. Баш као брозовци, масони, масонке, секташи, стамболићевци, ђинђићевци, вучићевци, ЦИА-ши, Ми6-аши, хрвати, шиптари, итд.

- Кажете Војвода проф.др. Војислав је "прогонитељ слободне мисли" законом из 1998.

Човек који је убедљиво највише пострадао (а да је жив) од прогона зарад мисли, је прогонитељ? Такву демагогију треба имати стомак да човек прочита, а камо ли напише. И да је бар истина, да је прогоњена гомила издајника из 1998. не би Србија и Српска Црква дочекале да их ти "слободњаци" уништавају од петог октобра 2000!

- Кажете Војвода проф.др.Војислав "нема кредибилитета у савременој Србији".

А да ли постоји савремена Србија уопште, или је у питању колонија римокатоличко - масонске - антихришћанске европе од ДОС револуционара и 5. октобра 2000? У ствари ја мислим да сте погрешили, па сте написали "нема кредибилитета", уместо "нема украденога", јер Војвода проф.др. Војислав Шешељ није украо ништа попут свих осталих у "савременој Србији".

Ето, сами сте изнели апсурдне, безобразне, небитне, лажне, исл. осуде према Војводи проф.др. Војиславу Шешељу, а као браните господина Ракиту од таквих напада?

Па ваљда је битан Принцип, а не личност? Ваљда је Љубав, Истина и Правда битна једном Хришћанину, а не личност, грех се напада, не личност?

 Мислим да је Ракиту требао да брани неко мање кич-шунд и релевантнији од вас, требао је господин епископ Атанасије да нађе другачијег подпарола, ако је уопште и могао. А тешко да ће се неки епископ одбранити од оптужби за алкохолизам, напад на епископа и поседовање породице, за шта све постоји море сведока, писањем лажи и бесмислица према Српским Јунацима (нпр Војводи проф.др. Војиславу Шешељу и епископу Филарету).

 

Владимир Јефтић

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 26 јул 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 40 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Тело не може ни љубити ни мрзети. Не може се тело заљубити у тело. Способност за љубав припада души. Кад се душа заљуби у тело, то није љубав но жеља, пожуда. Кад се душа заљуби у душу, не кроз Бога, то је или дивљење или сажаљење. Кад се пак душа кроз Бога заљуби у душу, без обзира на изглед тела (лепоту, ругобу), то је љубав. То је права љубав, кћери моја. А у љубави је живот.

Свети Владика Николај, "Касијана"

Научник привлачи знањем, богаташ богатством, леполик лепотом, вештак вештином. Свак од њих привлачи ограничен број лица. Једино љубав привлачи сва људска бића. Привлачност љубави је неограничена. И учен и неук, и богат и сиромах, и вешт и невешт, и леп и ружан, и здрав и болестан, и млад и стар – сви хоће да буду љубљени. Христос је распростро своју љубав на све, и љубављу привукао к себи све. Својом љубављу Он је обухватио и мртве, давно иструлеле и од људи заборављене.

Свети Владика Николај , "Касијана"

Човек и мртав жели да буде љубљен. И после смрти бори се против смрти. Зато се многи труде, да завештањима и задужбинама обезбеде љубав према себи и после смрти. И жив и мртав човек жели да буде љубљен. Сродници могу да имају љубав према умрлим сродницима. А Христос рече: „Кад ја будем подигнут од земље, све ћу привући к себи“ (Јован. 12, 32). Подигнут на крст Он је својом жртвом из љубави према свима привукао к себи све, чак и душе умрлих из Ада. Пре Христа, кћери моја, није постојала наука о љубави, нити религија љубави.

Свети Владика Николај, "Касијана"


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.