header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Не идите на овакве службе или тајна безакоња на месту светом (видео)
Не идите на овакве службе или тајна безакоња на месту светом (видео) Штампај Е-пошта
недеља, 12 август 2018

Помоз Бог!

Молитвено се надам да сте сви добро духовно и телесно. Замолио бих вас да погледате снимак са Литургије јула 15/28 2018 године у граду Вашингтону. Што је цела служба новотарска ни мало не изненађује, пошто смо на то већ више него две деценије навикли, а од ово двоје већ 12 година. На панахиди у 31:56 ђакон спомиње Председника Вилсона Вудроа, а г. Иринеј у 33:55 се такође моли за његов упокој.

Колико год да је Председник САД био пријатан према Светој Србији и волео / поштовао Србе, он на жалост није био Православац и ми не смемо да се молимо за неправославне на проскомидији или да им држимо парастос. То је нама забрањено и ми немамо права да то мењамо; два професора Епископа (Иринеј и Максим) би то врло добро требали да знају.

Ако мислите да ово може бити на помоћ и у неком смислу духовни будилник за ваше читаоце, Епископе и Клирике у Светој Србији, замолио бих вас да изобличите ово безакоње.

Хвала вам велико на вашем времену, линк је испод.

С' Богом.

О. Петар

      

 

Последњи пут ажурирано ( недеља, 12 август 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.