header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Владимир Јефтић: Допуна „Веку србоцида“ или Енглеска је вековни непријатељ Србије и Русије
Владимир Јефтић: Допуна „Веку србоцида“ или Енглеска је вековни непријатељ Србије и Русије Штампај Е-пошта
уторак, 14 август 2018

 Подстакнут одличним текстом: "Век србоцида" Владана Ивковића, хтео бих да исти допуним и донекле исправим, јер није у питању само један век... Срби нису народ изложен геноциду ни случајно, ни произвољно, нити немаром, већ са великим разлогом, смислом и трудом, наравно од стране антихриста и његових најближих слугу. "Прича" почиње прадавно од Адамовог пада, па преко фарисејског напада на Господа, али да ипак почнемо од пада Цариграда 1204 и 1453 године.

"Док постоји Римско Царство, као чувар правих вредности, не може се устоличити антихрист."

- То би била нека основа велике радости енглеске због пропасти Другог Рима, јер је запад на превару опљачкавши Цариград 1204, а потом га 1453. предавши Турцима, доказао да су фарисеји завладали некада Хришћанским простором. Енглеска је наравно, преузевши кормило зеленашења од Венеције исл. врло брзо (из пре свега геостратешких разлога - острво), постала предводник тог "новог" фарисејства у виду нпр. масонерије и каснијих "капиталистичко-буржоаских" и свих осталих револуција (бољшевичких, фашистичких, тиранских, итд) против Хришћанског поретка у свету.

Какво је страшно разочарење доживела та енглеска негде 1550. откривши да постоји и Трећи Рим, тј Московска Царевина и да уништењем првог Рима и Цариграда Рим није пао! У таквим условима, антихристу је пут власти на земљи затворен, а то антихристовску енглеску води очају.

Да ствар буде и гора по енглеску (антихриста), Руска Царевина је имала прејаку војску, предивну  будућност, а ако би изашли на медитеран, снови о власти енглеске у свету би били поцепани. Зато је један од првих циљева енглеске био да спречи излазак Русије на било које море, а највиши циљ да спречи излазак Русије на Медитеран. То је геостратешки циљ енглеске БРОЈ ЈЕДАН задњих векова.

Наравно, излаз на Балтичко море је Русима практично било немогуће спречити, излаз на Црно море такође (и ако је све покушано да се то спречи), али када су Руси избили на Црно море, Медитеран им је био на дохват руке и то је била "црвена линија". Прескочићемо све могуће "смицалице" (ратове и преваре) које су енглези намештали Русији у тим борбама, јер сад у "игру" улази Српски Народ. Ко мисли да је та тактика енглеза немогућа, нека само погледа како је Етиопија одвојена од излаза на мора, односно нека више чита књиге не западног порекла.

Срби су Народ који је живео на целом Балкану, од Истре, до Цариграда и од Дунава до Крита (тему о англо фалсификатима у Српској историји, морамо прескочити због невероватног обима исте...). Како су Срби кроз историју били апсолутно Државотворни народ (врло важна ствар), како смо са Русима физичка Браћа и наравно како смо као и Руси Православни и Христољубиви, енглеској је било сасвим јасно, да ако Србе НЕ УНИШТИ, Русија ће КАД-ТАД изаћи на Јадранско, Јонско, Средоземно и Егејско море.

Тако су најпре покушали да турску одрже у животу што дуже, да би имао ко да ратује против Руса и да Србе држи под уништавајућим притиском. Потурчавање је наравно најбоље, јер директно уништаваш Србе и добијаш војску против Русије. Онда су кренули много студиозније и почели су да праве "нове народе" на прилазима морима, да би Србе одбили од мора: хрвате, муслимане, монтенегрине, шиптаре, грке, а нашом српском самодеструкцијом, чак и Бугаре, али је то дуга и посебна прича. То све траје и данас, са додатком македонаца и влаха (нпр).

У свему томе енглеска је наравно нашла и савезнике (Пилат и Ирод се лако помире кад крену против Христа), турска, АУ-монархија, ватикан, фанариоти који су једва сачекали да од Словенске крви, суровом асимилацијом, опет створе грчку државу, под енглеском заштитом, итд. A енглеска пропаганда, често успева да нам нпр ватикан представи као највећег непријатеља, али то није baš тако. Кога то све више интересује, нека прочита радове на ту тему покојног академика др. Драгољуба Живојиновића. Ја ћу дати само један пример.

Ко стоји иза усташа, енглеска, или ватикан?

Анте Павелић енглески шпијун (како је то недвосмислено доказано), школовао се да убије Александра Карађорђевића југословенског краља, у ЕНГЛЕСКОМ ЛОГОРУ "Јанка Пуста" у Мађарској, са све усташама и вемереовцима... Тито, несумљиви енглески агент (од "Бомбашког процеса" љубитељ масона, тј. енглеске агентуре, па преко бега од Стаљина 1935, изласка Црвене Армије из југославије 1945, до ИБ-а и чланства СФРЈ у НАТО преко грчке и турске, ...), наравно да није практично ни пипнуо усташе за најтеже злочине над Србима и на крају, ко је спасао Павелића и ту најтежу багру од казне?

Да ли би ватикан ишта могао да уради на томе, да енглеска није омогућила "пацовске канале" и спровела зликовце у парагвај (ту "Меку и Медину" олоша из цело света)? Ватикан би то могао само да сања. Зато, апсолутно је да су усташе имале (и ДАНАС ИМАЈУ) 100% подршку од енглеске, јер убијају Србе - те Русе на Балкану. Ово све не значи да нас ватикан воли, већ где је корен зла.

Ово је свакако тек поглед на врх леденог брега са дистанце од 1000км, без превише приче и доказа, али је то суштина. Ми Срби, смо уз Русе ОСУЂЕНИ од антихриста на смрт одавно, а јер смо Верни Христу (наравно који јесу)! И јер смо Русији сатрудници у очувању Хришћанства на земљи, ако не директно данас, онда сигурно у ПОТЕНЦИЈАЛУ, јер лаж се врло лако да разобличити, ако има и мало простора, а тада и Србин европејац може доћи себи.

Пре неки дан (ради илустрације тренутног стања), на РТС1 у емисији "Слагалица", извесни момчић вероватно Српског порекла, на питање водитељке ко је, шта планира у животу, исл, одговара отприлике овако: "Имам 17 година, одличан ђак, био у Петници више пута (школа за таленте одакле странци црпу надарене без труда... слично "менси"), а планирам да радим у Микрософту, итд..."

Следи, сва подршка и аплаузи од водитељке...

Ето где смо ми "стигли", на праг нестајања. Ја се само питам, да је момак рекао нпр:

"Имам 17 година, одличан ђак, планирам да будем Официр, Руски, или Српски и да предводим јединицу која ће прва упасти на Космет и ослободити Свету Српску земљу...",...

Какав би "аплауз" добио од водитељке, али и свих нас заједно?

Како ми Православци учимо своју децу и да ли се то разликује од оних антиверних?

Јер ако је сан омладине једног народа, да се претопи у неки други народ, може ли тај народ опстати? Да ли су наши стари под мукама одбијали турчења и римљења, да би ми данас то одбацивали као непотребно "зло" и глупост - примитивизам?

Зато немој да само осуђујемо Свештенике који се грабе да беже у парохије у иностранству, погледајмо и сами себе у очи.

А такође, погледајмо и какви се "борци" овде цене.

Има један "слој" људи, наводних Патриота, а чији се патриотизам своди на микрофоне и емисије, потписе на којекаквим захтевима, исл. Такви никада нису учествовали у ратовима, нити довлачили храну борцима и избеглицама, али су први "да дигну глас" и потпишу нешто што се ПОДРАЗУМЕВА и што је НЕПОТРЕБНО (јер то наше непријатеље, та ЈАЛОВОСТ увесељава). Ту спадају разни писци, професори, политичари "нови и нетакнути", академици и остали, који су први "културом" и "патриотизмом", а да чашу воде нису нигде дали где уистину треба...

Мислимо сви о томе, а први наравно ја писац ове критике, јер лако је критиковати.

Са Богом Браћо и поздрав!

 

Владимир Јефтић

Последњи пут ажурирано ( уторак, 14 август 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 111 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.