header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Техника за Антихристова лажна чудеса већ је спремна (видео)
Уредништво: Техника за Антихристова лажна чудеса већ је спремна (видео) Штампај Е-пошта
четвртак, 23 август 2018

 У МОСКВИ ПРИКАЗАНА ДОСТИГНУЋА ХОЛОГРАМСКЕ ТЕХНОЛОГИЈЕ

Чувајте се да вас ко не превари (Мт. 24,4)

Антихрист, у чијем ће лицу, по учењу Светих Отаца, сам Сатана постојано деловати, изводиће своја лажна чудеса уз помоћ демона и савремених техничких средстава. Свети Јован Богослов говори да ће Антихрист чинити велика дела, „да и огањ силази с неба на земљу пред људима" (Откр. 13,13). Свето писмо указује на ово чудо као највеће од свих чуда Антихристових, и место овога знамења је ваздух.  Зато је основано претпоставити да се Антихрист и његове слуге припремају да небо користе као велики екран (пројекат „Плави зрак“), где се уз помоћ сателита и ласерских пројектора холографских слика производе тродимензионални оптички холограми и звукови, као што су, на пример,  холограми „НЛО“, инвазија ванземаљаца и други знакови са неба“.

         Ми смо још од 2011. године указивали да је савремена технологија већ достигла такав ниво да је помоћу ње могуће изводити лажна „чудеса“. Да је то тако, недавно је потврђено у московском „Центру уметности“, где је, уз помоћ холограмских пројекција и оркестра, приказан концерт на коме је практично било немогуће разликовати холограмску слику од реалности. Све је изгледало као право чудо.

На сцени је била холограмска балерина – Олга Смирнова из Баљшог театра, у тродимензионалној пројекцији. За време представе, плесачи су управљали стихијама, претварали се у птице и нестајали у ваздуху. Олга Смирнова је после пројекције изјавила: „Када гледаоци долазе и гледају холограм, они не верују да је то заиста холограм, већ да жива балерина игра, а када се неки посебан ефекат укључи, на пример, марамица се раствара у ваздуху, изненада схватају да се нешто необично дешава, и почну да питају, а шта је то, да ли је то стварна или нестварна балерина, односно не разумеју шта је то“.

 Андреј Мељников, аутор пројекта, на коме је радио 2 године, држи у строгој тајности подробности примењене технологије.

Пре него што погледају видео запис о поменутом догађају у Москви, желимо да скренемо пажљу нашим цењеним посетиоцима на податак да добри познаваоци светске закулисе кажу да је техника (посебно компјутерска) коју користе креатори „Новог светског поретка“, а коју држе у строгој тајности, за око 15 година напреднија од технике која је у комерцијалној употреби.

У времену у коме живимо, сатана употребљава сву своју моћ да што више људи обмане и заведе на пут погибли. Зато се непрекидно сећајмо речи Господњих: „Чувајте се да вас ко не превари“ (Мт. 24,4), Јер ће се појавити лажни христоси и лажни пророци, и показаће знаке велике и чудеса да би преварили, ако буде могуће и изабране. Ето вам казах унапријед (ср. Мт. 27, 23-25).

 

Достигнућа холограмске технологије, Москва 2018.

 

Достигнућа холограмске технологије приказане 2018. године

Последњи пут ажурирано ( субота, 25 август 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 2 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 КЊИГЕ НАШИХ САРАДНИКА НА САЈМУ КЊИГА

Детаљније...

+ + +

Тело не може ни љубити ни мрзети. Не може се тело заљубити у тело. Способност за љубав припада души. Кад се душа заљуби у тело, то није љубав но жеља, пожуда. Кад се душа заљуби у душу, не кроз Бога, то је или дивљење или сажаљење. Кад се пак душа кроз Бога заљуби у душу, без обзира на изглед тела (лепоту, ругобу), то је љубав. То је права љубав, кћери моја. А у љубави је живот.

Свети Владика Николај, "Касијана"

Научник привлачи знањем, богаташ богатством, леполик лепотом, вештак вештином. Свак од њих привлачи ограничен број лица. Једино љубав привлачи сва људска бића. Привлачност љубави је неограничена. И учен и неук, и богат и сиромах, и вешт и невешт, и леп и ружан, и здрав и болестан, и млад и стар – сви хоће да буду љубљени. Христос је распростро своју љубав на све, и љубављу привукао к себи све. Својом љубављу Он је обухватио и мртве, давно иструлеле и од људи заборављене.

Свети Владика Николај , "Касијана"

Човек и мртав жели да буде љубљен. И после смрти бори се против смрти. Зато се многи труде, да завештањима и задужбинама обезбеде љубав према себи и после смрти. И жив и мртав човек жели да буде љубљен. Сродници могу да имају љубав према умрлим сродницима. А Христос рече: „Кад ја будем подигнут од земље, све ћу привући к себи“ (Јован. 12, 32). Подигнут на крст Он је својом жртвом из љубави према свима привукао к себи све, чак и душе умрлих из Ада. Пре Христа, кћери моја, није постојала наука о љубави, нити религија љубави.

Свети Владика Николај, "Касијана"


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.