header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Екуменизам, новотарство и наркоманија или ко је Угрин Поповић (фото-видео) Штампај Е-пошта
субота, 01 септембар 2018

 Од недавно, за већину ни од куда, као пропагатор екуменизма и Саве Јањића, појавио се „јереј“ Угрин Поповић. Ко је овај човек?

„Ја сам Угрин Поповић, долазим из Београда, имам 34 године, дрогирам се од своје 16-те године“.

         То је о себи, децембра месеца 2012. године, у емисији „Радар“ РТВ, рекао новотарски свештеник Угрин Поповић, који се у то време, „са благословом“ патријарха Иринеја, налазио на лечењу од дроге у центру за лечење наркомана „Земља живих“, који ради под управом паписте и кроатофила митрополита Порфирија.
 

У  емисији РТВ-а је речено да је Угрин Поповић почео да се дрогира још као ђак Призренске богословије. Међутим, то није сметало водећем паписти Београдске патријаршије митрополиту црногорско-приморском Амфилохију да - док је замењивао болесног патријарха Павла - Угрина Поповића рукоположи за свештеника. To се догодило 12. априла 2008. године, у цркви Сабора свих српских Светитеља на Карабурми.

Амфилохије рукополаже Угрина Поповића у свештенички чин

Може бити да Амфилохије није знао да у свештенички чин рукополаже дрогираша? Прихватити ову могућност као одговор, било би крајње наивно, пошто су и врапци у црквеним портама знали да се Угрин дрогира. Притом, треба имати у виду да је Амфилохије од своје младости повезан са УДБОМ и  да иза њега стоје језуити, чија је обавештајна структура без премца у свету. Прави разлози су, заправо, управо са те, ватиканске стране.

Језуита папа Фрањо и митрополит црногорско-приморски Амфилохије

По мајчиној линији, преко бабе грофице, Угринови преци су припадници римске аристократије  из породице Ди Рафанели. Они су веома утицајна породица која је давала свештенике, бискупе и надбискупе Ватикану, односно римокатоличанству. Потомци таквих лоза бивају подржавани од стране Ватикана и других аристократских породица, а поготово оних које су такође припаднице те тзв. Свете Лозе! Тако је Угрин - под руководством његове бабе - грофице – а као јединац у мајке - развио љубав према раскалашном и римском духу племића његових предака по мајци, којима је остао веран до дан данас. Угрин Поповић никада није престао да се позива на папу као „првог међу епископима“.

Свој са својима или фра Угринова "аристократија"

Увидевши релације односа, а поготову ону кроз векове, као што је нпр. управо та крвна линија – јасно је да је Угрин знао да - ако тако одлучи - може да рачуна на ВАТИКАН и на неке врло утицајне породице у свету - јер по пореклу припада тој западној „аристократији“, а шта више – и “Светој Лози.

Свој са својима или фра Угринова "аристократија"
 
Свој са својима или фра Угринова "аристократија" 

Угрин је од почетка привлачио пажњу на себе раскалашним и распусним животом. Такав живот пратила су и познанства са познатим личностима, попут Драгане Ђорђевић бивше супруге певача рок групе "Рибља Чорба" Боре Ђорђевића која је умрла попивши већу количину таблета. Један од пријатеља му је и Чедомир Јовановић (кога је, иначе, крстио већ поменути Амфилохије).

Угрин са покојном супругом Боре Ђорђевића Драганом Ђорђевић
 
Дружења за време студија по становима су била бурна... Ту је негде и Чеда Јовановић.

 На испите на факултету долазио је таксијем, у маркираној одећи, разбацивао се парама, које, могуће, да је имао као потомак славних италијанских рођака, од који су неки били бискупи у Сплиту. Међутим, лепеза његових финансијских извора бива знато приширена, ако се узме у обзир да је једна његова рођака из САД директор Хуманитарног фонда Дијаспоре и финансијер „Кола српских сестара“! Но, на уму треба имати да сви највећи непријатељи ове земље и нације управо имају тај хуманитарни вид приказивања у јавности, што ради и Угрин Поповић.

 

Новотарски поп Угрин Поповић је - док није послат на одвикавање од дроге - био и један од главних људи на форуму екуменистичких екстремиста „Живе речи утехе“, оснивач пропале фејсбук групе „Духовна аристократија“, а такође и неких полумасонских и масонских кругова попут „Хришћанског културног центра“ покојног екуменисте свештеника Радована Биговића, чији је финансијер римокатоличка организација „Кондрад Аденауер“ иза које стоји немачка партија ЦДУ, чији је велики пријатељ папа Бенедикт XVI. Овде треба истаћи да је и његов полубрат (по оцу), по мајчиној линији, немачког порекла, коме је Фондација Кондрад Аденауер омогућила да магистрира у Бону, и сада је, као адвокат, главна продужена рука Угрина Поповића.

Саборци у рушењу СПЦ: екуменистичко-новотарски попови екстремисти - Иван Цветковић и Угрин Поповић
__________________________________ 

Бивши рокер поп Иван Цветковић: "Бавимо се Црквом на крајње специфичан и модеран начин. Отворени смо и за вернике других вера и атеисте... Овде смо успели многе младе људе да извучемо из пакла дроге, секти и белог робља"

Испразно самохвалисање - јер чак ни свог саборца Угрина није извукао из пакла дроге.

__________________________________

Битно је знати и то да сви они имају својеврсна тајна друштва - управо зато да се никада не би знало, односно да људи и даље не би схватили повезаност њихових канала тј. утицаја, и зато и јесу под сталним велом тајновитости и маском окултног и ритуалног, комуницирајући симболима, услед чега и дају мистериозне знакове једни другима. Но, такође - одржавају и тајне обреде, веома сличне сатанистичким, при чему и пентаграм и пирамида јесу њихова кореографија и иконографија, и вид интерног комуницирања. Самим тим, Угрин је у окултном и тајном до гуше, јер је, у осталом, и од рођења тако усмераван, с обзиром да припада тој аристократској лози која је вековима штитила интересе Ватикана коме је, као што смо навели, изнедрила многе прелате.

Угрин Поповић је за свој лого истако ПИРАМИДУ, И ТО -  ЦРНУ! Управо црна пирамида јесте окултни симбол који је њихов знак за СТАРТ операција. Црна пирамида на белој подлози значи СТАРТ ПРИ ЦРКВИ ИЛИ ВЕРСКОЈ ЗАЈЕДНИЦИ. Са три линије до врха (старт ка уједињавању до коначног јединства: једна религија, једна држава и један народ и само један владар - Антихрист!).

„Ја сам био надахнут својим позивом, сведочењем Христа, остваривањем себе у заједници са Христом и у Цркви... Али, ништа није савршено“, изјавио је Угрин за РТВ, објашњавајући да је свештенички позив прихватио мислећи да ће аутоматски бити излечен од дроге. Као што видимо, за фра Угрина ни Бог ни Православна Црква нису савршени, али зато папа, несумњиво, јесте!

На крају саопштења под насловом „Српски екуменизам=монета или како сајт "Поуке" духовним тровањем читалаца зарађује паре“, које смо објавили 3. новембра 2013. године (овде:),  написали смо: „Нека би Бог дао да се поп Угрин покаје, излечи од наркоманије и одрекне екуменизма и новотарства.

Сада је јасно да се Угрин Поповић није покајао и одрекао екуменизма и новотарства. А да ли се излечио од дроге...?!

 

Последњи пут ажурирано ( субота, 01 септембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 112 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.