header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow БОРБА ЗА ВЕРУ arrow Ужасан план за уништење беле расе – у прилог текста др Зорана Милошевића „Мешање раса“
Ужасан план за уништење беле расе – у прилог текста др Зорана Милошевића „Мешање раса“ Штампај Е-пошта
четвртак, 27 септембар 2018
          >>...Још један начин уништења беле расе испољавао се кроз међурасне бракове. Бог је Израиљу забранио да се женидбом меша са другим расама (5. Мој.7,1-3). Стратегију уништења беле расе путем међурасних бракова открио је рабин Емануел Рабинович у говору који је одржао пред Саветом европских рабина, 12. јануара 1952. године, у Будимпешти:
        
         „Поздрављам вас, децо моја. Позвани сте овде да преиспитамо главне кораке нашег новог програма... Циљ којем смо тако усрдно тежили три хиљаде година – коначно нам је на дохвату руке, и пошто је његово испуњење тако близу, потребно је да појачамо наше напоре и удесетостручимо опрезност... У току следећих пет година овај програм ће испунити свој циљ. Трећи светски рат, који ће својом деструкцијом превазићи све претходне, ће за сва времена окончати нашу борбу (против беле расе). Тада ћемо отворено открити нашу једнакост са расама Азије и Африке. Са сигурношћу могу да изјавим да се сада рађа последња генерација беле деце. Наша контролна комисија ће, у интересу мира и брисања међурасних тензија, ускоро забранити белима да се спарују међусобно. Беле жене мораће да се спарују са припадницима тамних раса, а бели мушкарци са црним женама. Тако ће бела раса ишчезнути, јер мешање тамних са белим значи крај белог човека, па ће наш најопаснији непријатељ постати само део прошлости. Ми ћемо ступити у еру мира и обиља које ће трајати десет хиљада година, у еру Pax Judaica, и наша раса несметано ће владати земљом. Наша супериорна интелигенција с лакоћом ће нам омогућити да владамо светом тамних народа“.<<

Цитирано по преводу дела Чарлса Вајсмана „Ко је Исав – Едом?“ (Charles A. Weisman, Who is Esau – Edom?, Burnsville,1991.), у издању издавачке куће ИХТУС – Хришћанска књига, Београд, 1998. стр. 121-122.

 

Кратак осврт „Борбе за веру“:

Иако је очито да се изложени сатански план за уништење беле расе није испуњавао брзином коју су желели његови креатори, несумњиво је да се он спроводи и да, кроз нове видове, добија на интензитету. Да је то тако показују трендови у филмској индустрији, спорту, на телевизији и медијима уопште, где се све више заступају међурасни бракови и форсира тамна раса. У ком се правцу креће свет, показују статистички подаци по којима је у Сједињеним Америчким Државама 1960. године било је свега 2 посто међурасних бракова, а већ 1980. године њих чак 15 посто, или сваки седми склопљени брак био је између супруга различите расе. 

У том контексту треба посматрати и таласе миграната са Блиског истока који већ неколико година преплављују Европу.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 27 септембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 МОЛИТВА НА ПОЧЕТКУ ПОСТА

Благодаримо Ти Христе Боже наш, што си нам садашње време поста управио на спасење, и за кратко време наше највеће духовне ране вешто излечио и свукао са нас мноштво грехова.

Ми ти се молимо, Свеблаги, удаљи од нас, у време поста, свако фарисејско лицемерје и јудејску опорост. Одагнај (од нас) преузношење због уздржања и уклони свако забрањено дело, реч и помисао. Испуни нас Духом Светим, светлошћу и истином коју си законоположио. Учврсти нас у борби против страсти; укрепи нас у рату против греха. Припреми нас за уздржавање од хране и удаљавање од злих делâ да бисмо следили за Тобом, Који си нам преко поста показао победу над ђаволом, и били причасници смрти и васкрсења, и наслађивали се у вечном животу који си припремио гладнима и жеднима Твоје правде.

Род наш, постом и вером у Тебе, оснажи у борби против сваког непријатеља.

Јер си Ти Бог наш и Спаситељ, и Теби приличи слава, са беспочетним Оцем и пресветим и благим и животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин!


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.