header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Вукман Чејовић: Поздрав дон Зорану Ђуровићу
Вукман Чејовић: Поздрав дон Зорану Ђуровићу Штампај Е-пошта
четвртак, 04 октобар 2018

Ђе си Зоки, самурају стари!

Ође Вуле легенда, којег су твоји пајташи једно 1000 пута бановали са језуитско - масонске духовне тровачнице "поуке".

У тој језуитској радионици већ дуже вријеме држиш банак и зомбији са форума су те прозвали са "ава", што теби, који су скроман човјек, врло непријатно пада.

Ти си тамо на радном задатку (једном од многих), а твој посао би се могао назвати са: "агитатор за папску јерес".

Поред тога црташ фреске по католичким црквама а твоје слике купују папски кардинали. То што црташ не изгледа лоше, мада бих, да сам на твом мјесту, форсирао мало окултизам и сатанизам, то је сад у Ватикану модерно, мада је било модерно и раније, али је сад баш модерно, што би се рекло, модерније не може бити.

Твојим мотивима би могао додати мало Кундалини јоге, мало шаманизма, мало там-там, обавезно јудеизма са шестокраком звијездом, ово задње је посебно модерно.

 

Све су ти ово актуелни трендови у папској окултној јереси, па треба то и цртањем овековјечити, јер ново доба, Доба водолије, треба да има своју умјетност и ту ја, драги Зоки, видим велику шансу за тебе. Могао би око тога да те посавјетује монах Арсеније Јовановић, он је прави експерт за окултно цртање, па би могао да ти да неку идеју (овде:).

 

Арсеније Јовановић

Дакле, папска јерес се данас посебно бави окултизмом, посебно форсирајући каризматицки покрет, који је ништа друго него призивање демона са Кундалини јогом. Ево ти овај снимак паписта каризматичара, можда ћеш доћи на идеју неку добру слику да нацрташ. Ево овдје: https://www.youtube.com/watch?v=ZA5HnnC7VsA .

Драги Зоки, ово на снимку у претходној реченици је папско католичка јерес, у ствари, то је право лице католичке цркве, које је дуго било сакривано, а сада се показује потпуно и без маске.

Све је ово у склопу стварање једне светске религије и довођења антихриста, са ким ће баш на "каризматичан" начин, призивањем демона из поднебесја, бити остварена духовна заједница. Мало каризматично падавичарско призивање демона, мало пропагирање јудеизма, под "фирмом" хришћанства. Додуше, јудеизма, који су јудејци одредили за "гоје". Јудеизам за "гоје" је екуменизам или ноахистичка религија. Питај неког истесаног масона мало о томе.

 Јевреји су прави експерти за организацију деструктивности, па су своју "духовност", коју су оплеменили незнабожачким "мудростима" из Вавилона, проширили широм свијета, кроз разна окултна тајна друштва, од којих је једно језуитско.

Јевреји имају своја два бесцелера. Први њихов бесцелер је "талмуд", који је лажно и сатанско тумачење Старог Завјета а други им је бесцелер "кабала", који је јеврејски приручник за црну магију.

Као и Јевреји, паписти су направили много својих филијала, од којих је једна задужена за усисавање Православља и уједињење са њима, да би се каснијим реформама и у Православљу увео окултизам. Те језуитско пропагандне филијале дјелују у Србији преко: владика екумениста, преко богословског факултета, преко интернет портала "поуке", и преко савремених теолога, сви одреда ишколованих по папским установама за тупљење мозгова.

Завршивши екуменистичке курсеве на јеретичким образовним установама, после дугогодишњег тупљења мозга, дадоше вам окултисти разне академске титуле (иницираше вас) и тако постадосте доктори папско јеретичких наука. Извини, боље би ти било да си научио да правиш столице и будеш висококвалификовани дрводељац, него што си постао доктор наука на језуитском институту.

 "Драги пријатељи, мислим да папа Јован Павле није ни сањао да ће једног дана постати византијска икона:)) Ни ја то нисам могао замислити када сам га први пут срео. Но, време је учинило своје и довело до ове иконе. Изведба ми је била изазов, зато што гледајући савремене живописце када треба да наликају неког од модерних светаца, они долик сликају у византијском маниру, али лице раде углавном реалистички без да га стилизују. Зато углавном видите икону са "налепљеним" лицем и рукама. Драго ми је да сам (бар се надам) избегао ту опасност."                                          

Зоран Ђуровић

Окупивши се по папским духовним радионицама ("поуке") почесте пуном паром да трујете народ, којег покушавате да одушевите вашим академским титулама, узгред не дозвољавајући ником да вам опонира, те стога уведосте у вашој радионици невиђену цензуру, гдје само иницирани и они без много памети, могу слободно да пишу.

 Главни циљ ваших напада постадоше благочестиви, теолошки образовани православни Хришћани, од којих је један брат Жељко Жугић-Которанин, чувени канониста и пеницилин за вас паписте.

И умјесто да научиш нешто од брата Жељка, у недостатку аргумената, почео си да користиш врло ниске ударце и да помињеш болест брата Жељка, који од детињства болује од церебалне парализе. Како рече, "њега је Бог тиме обиљежио." (овде:)  Браво, мајсторе!

По канонима Цркве, болестан човјек, са примјетним великим физичким хендикепом, не може бити свештеник, али може бити све друго, може бити канониста, може бити светитељ, подвижник, може све, осим свештеник.

Апропо онога "Бог га је обиљежио", чуо си сигурно за бившег папу Војтилу, којег окултисти прогласише светитељем. Знаш, то је онај тип, што се молио по синагогама, џамијама, онај што љубљаше куран и демонске књиге хиндуиста, онај што уведе обичај да се сваке године у Асизију моле заједно са шаманима и ђавоиманима и коначно, онај што преклињаше светску јавност да бомбардују Србе.

 Знаш тог типа што посто, дружио си се са њим, можда се свако јутро молиш њему (он је свет, тако каже онај језуитски "бик који сједи" у Ватикану). Да, замало да заборавим, њему лично си поклонио једну слику и вјерујем да си због тога од њега добио "благослов", љубио си му руку а он те миловао по глави "добри Зоки, добри Зоки).

Дон Зоран Ђуровић на поклоњењу папи Војтили

Е видиш, тај тип је био тјелесни дегенерик, што се више молио са шаманима и јудејцима, то се више кривио, па је на крају почео да шишти као змија, те га прогласише "папа звечарка". Дакле, очигледно обиљежавање од Бога. Врхунски окултни жрец новог светског поретка бјеше обиљежен, да то сви виде. Чуди ме Зоки, да ти то ниси примијетио а примећујеш благи (у поређењу са папом звечарком) тјелесни поремећај, који брат Жељко од детињства има.

Добро, знам, Војтила ти је био омиљени папа, емотивно си везан за њега, узимао си и хостије од њега (наравно да јеси) и мисионарио си (мисионариш још увијек) за његову окултну секту, заједно са оним језуитом из Смедерева ("Зависом"), који је људе са шпоретом "смедеревац" приводио "правој вјери".

Неког "смедеревцем", неког академском титулом, неког папским прстеном. Знате ви како се то ради.

Док се нормалан свијет по Европи исписује из католичке јереси (иду било гдје, само да не буду тамо), коју је захватила невиђена епидемија педофилије, у Србији агитујете, да што више људи покатоличите.

Ето толико драги Зоки, спонтано одлучих да ти се јавим и да ти пожелим све најљепше уз срдачан поздрав са "ЉУБИМ ТЕ СВОЈИМ УСНАМА ПРЕЧИСТИМ У ТВОЈЕ ЧЕЛО ДОБРОНАМЈЕРНО.

Поздрави братију са духовне радионице "поуке" и реци им да их поздравља Сандокан.

Молим те, ако видиш Хабибија (Александра Ђаковца), поздрави ми и њега.

Срдачан поздрав.

 

Твој, Вукман Чејовић,

доктор теолошких наука,

докторирао са темом "Како Муса дере јарца".


Напомена: На фотографији у наслову - Зоран Ђуровић

Последњи пут ажурирано ( петак, 05 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.