header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Вукман Чејовић: Други одговор дон Ђуровићу
Вукман Чејовић: Други одговор дон Ђуровићу Штампај Е-пошта
понедељак, 08 октобар 2018

  Ментално недефинисани "ава" Ђуровић објавио хистерични одговор на наша писања. Хистерија објављена на језуитско - масонској тровачници "поуке", пошто ми не дамо овдје - Ђуровићу да пише, зато што они не дају нама да на тровачници пишемо, па ћемо се дописивати "преко плота."

Ово је мој кратки одговор тој аветињи.

Зоки, хвала ти што нам дижеш рејтинг. Циљ мојег писања је био, да на вашем порталу почнеш да хистеришеш. А морао си то да урадиш јер сам ти дирнуо твог омиљеног папу Војтилу, званог звечарка. Ради твојих налогодаваца, ниси могао прећи преко тога.

Што се тиче твог омиљеног папа Војтиле, да поновим још једном. Тај тип је био окултни жрец, којег је Бог обиљежио и који је, што се више молио по синагогама и џамијама и што је више љубио хиндуистичке свете књиге и исламски куран, био дегенеричнији, да је на крају почео да шишти као змија, те га људи прозваше "папа-звечарка".

Проглашаваш ме фашистом и зилотом. Дакле, зилот јесам, а и велики сам поштоваоц Милана Недића и Димитрија Љотића. Може бити да сам због своје прве супруге, унуке чилеанског фашистичког генерала Пиночеа, проглашен фашистом. То је за мене комплимент.

Упоређивати брата Жељка са једним преварантом и квази физичарем Хопкинсом је смијешно.

Жељко је врхунски интелектуалац, док је Хопкинс један преварант, будалетина, која је математички покушавала да докаже да Бог не постоји и један од модерних "апостола" кабалистичке теорије о ротирајућој земљи и хаосу у космосу.

Један од плејаде превараната, уз Ајнштајна, Коперника, Галилеја и Ђордана Бруна, од којих ова задња тројица бијаху језуити. А језуити, кабалистички ред у папско католичкој цркви, је најзаслужнији што се у исто вријеме увела кабалистичка теорија о ротирајућој земљи и нови календар.

Али, твоје теорије да је Хопкинс био сексуална муња небеска превазилазе све твоје досадашње бисере.

Да није можда Хопкинс упражњавао тантра јогу?

Да ли ти Ђуровићу знаш шта је тантра јога?

И како пишеш, твој бивши цимер је нешто писао о твојим скарадним сликама, пуним порнографије, па помињао неке задњице у првом плану (овде:). И ти рече, како је то што твој бивши цимер пише 10% полуистина. Ако је 10% полустина, онда дефиниши, шта је тачно полуистина, Који дио задњице, лијеви или десни. Да ли је лијеви дио задњице истинит а онај други дио лажан. Молимо за објашњење.

Толико за сад.

Наставиће се, сто посто.

 

Вукман Чејовић,

Доктор теолошких наука,

докторирао са темом "Како Муса дере јарца"

Напомена: на фотографији у наслову - дон Зоран Ђуровић

 

Повезани текстови:

1. Вукман Чејовић: Поздрав дон Зорану Ђуровићу

2. Вељко Станковић: Отворено писмо Зорану Ђуровићу

 

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 09 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 67 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

Тело не може ни љубити ни мрзети. Не може се тело заљубити у тело. Способност за љубав припада души. Кад се душа заљуби у тело, то није љубав но жеља, пожуда. Кад се душа заљуби у душу, не кроз Бога, то је или дивљење или сажаљење. Кад се пак душа кроз Бога заљуби у душу, без обзира на изглед тела (лепоту, ругобу), то је љубав. То је права љубав, кћери моја. А у љубави је живот.

Свети Владика Николај, "Касијана"

Научник привлачи знањем, богаташ богатством, леполик лепотом, вештак вештином. Свак од њих привлачи ограничен број лица. Једино љубав привлачи сва људска бића. Привлачност љубави је неограничена. И учен и неук, и богат и сиромах, и вешт и невешт, и леп и ружан, и здрав и болестан, и млад и стар – сви хоће да буду љубљени. Христос је распростро своју љубав на све, и љубављу привукао к себи све. Својом љубављу Он је обухватио и мртве, давно иструлеле и од људи заборављене.

Свети Владика Николај , "Касијана"

Човек и мртав жели да буде љубљен. И после смрти бори се против смрти. Зато се многи труде, да завештањима и задужбинама обезбеде љубав према себи и после смрти. И жив и мртав човек жели да буде љубљен. Сродници могу да имају љубав према умрлим сродницима. А Христос рече: „Кад ја будем подигнут од земље, све ћу привући к себи“ (Јован. 12, 32). Подигнут на крст Он је својом жртвом из љубави према свима привукао к себи све, чак и душе умрлих из Ада. Пре Христа, кћери моја, није постојала наука о љубави, нити религија љубави.

Свети Владика Николај, "Касијана"


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.