header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Јутјуб цензурише „Београдски синдикат” Штампај Е-пошта
субота, 13 октобар 2018
       Јутјуб разматра да уклони спот за песму „Догодине у Призрену” групе „Београдски синдикат” због, како је наведено, „узнемирујућег садржаја”, објавио је на свом инстаграму Феђа Димовић, из тог хип-хоп састава.

Он каже да је „Београдски синдикат” о томе добио поруку од Јутјуба.

    

„Као последица тога, моментално смо уклоњени са трендинга, где смо од синоћ били на позицији број 1. Свака част на процени! Може туча у ријалитију, а не може страдање српског народа. Може голотиња и простаклук, а не може спаљена црква! Ово је доказ да смо песмом узбуркали многе духове. Настављамо да се боримо! Нема повлачења, нема предаје! Догодине у Призрену”, написао је Димовић на Инстаграму, преноси Танјуг.

Видео „Београдског синдиката” и етно групе „Траг” , са стиховима прожетим родољубљем и подсећањем на српске корене на Косову и Метохији, та два дана имао је више од пола милиона прегледа на Јутјубу.

"Политика"

Последњи пут ажурирано ( субота, 13 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 37 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.