header image
НАСЛОВНА СТРАНА
И то је сврставано у „теорије завере“ – створено етничко генетско оружје Штампај Е-пошта
недеља, 21 октобар 2018

 Недавно смо писали како су руске безбедносне снаге известиле Владимира Путина о прикупљању генетског материјала руског становништва од стране западних корпорација. Посумњали смо да се ствара етничко генетско оружје које за циљ има онеспособљавање одређеног дела популације.

         На 15. годишњем сусрету у Сочију с представницима медија, руски председник Владимир Путин је потврдио постојање генетског оружја које је већ тестирано на псима. Ради се о оружју које циља одређене народе, па чак и породице.

Путин је потврдио да су слична оружја тестирана на псима који су тек након три генерација имали страшне последице. Ово биолошко оружје је тестирано у облику лека који је даван псима. Пси имају краћи животни век, чиме је потврђено деловање овог заиста страшног оружја у реалној ситуацији. Идентична ствар се може поновити и на људима.

Све говори да приче о лековима који могу угрозити већи број особа, у овом случају припаднике тачно одређене етничке скупине, нису само “теорије завере”. Руски председник није особа која се расипа непровереним информације, а што треба забринути све оне који мисле о будућности својих ближњих.

 

Извор: „Логично“

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 22 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.