header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Миро Рајлић: Остаће тајна?
Миро Рајлић: Остаће тајна? Штампај Е-пошта
среда, 24 октобар 2018

 Можда ћу некима постати помало досадан, али копка ме да ипак није случајност да се је истамбулски "папа" Бартоломео баш случајно нашао кријући се (не-успјешно) од јавности још 2016. године на тлу наше (а и Порфиријеве) митрополије на Бледу у Словенији.

          Пре или касније ће се то сазнати, има ли то везе са садашњим догађањима и потезима првог међу једнакима.

Критски "сабор" је политички сабор који је организован од стране српских непријатеља и циљ његовог одржавања полако излази на видјело.

Иако се ради о глави нама Србима (Црна Гора и Македонија, питање дана), ми још увијек као гуске у магли тумарамо по оној "нећу Тити, наћу Дражи - ај у шуму па ме тражи. А тајни састанци са католичком " браћом" нису непознаница нашем митрополиту, само ето све се сазна (и постоје докази).

И да бих разобличио епископоманију, морам написати једну занимљиву, како је ко разумије, причицу:

Неки сеоски свештеник је видео групу мјештана који би до цркве довезли жене на Литургију, а они  би их чекали у оближњој кафани. И тако оде он једне прилике и рече им: "Било би добро да понекад и до храма дошетате". И добио је занимљив одговор: "Драги оче, зар није боље да смо у кафани и мислимо на Цркву, него да смо у Цркви па да мислимо на кафану.

Опрости ми Боже ако гријешим.

Миро Рајлић, Ново Место

Последњи пут ажурирано ( среда, 24 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.