header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Осврт на писање Грађана Лозничког поља (видео - Лаврентијево поклоњење папи) Штампај Е-пошта
петак, 26 октобар 2018

Поштовано уредништво,

Помаже Бог

Пишем вам поводом наведеног писма наше браће која постављају питања владики Лаврентију позивајући на одговорност свештеника Милана Алексића (овде:).

         У нашем народу се каже да "риба од главе смрди", па због тога питам вас, како је могуће да се наша браћа чуде безакоњу свештеника, а не чуде дугогодишњег безакоњу епископа од кога траже одговоре. Вама је познато да епископ Лаврентије екуменише деценијама, да је водио на поклоњење римском јеретику 40 свештеника, и посетио гроб Алојзија Степинца. Још ми је на саблазан било када је еп. Лаврентије говорио о дугогодишњем епископском стажу поменуо да је стар и дачека пресељење у Царство небеско што је супротно учењу Православне цркве, јер се то не зна док Господ Бог не одлучи.
 
       

И таквом епископу наша браћа постављају питања, и очекују правду. 

Није ми чудно што се ово дешава јер можда они ово не знају, што није оправдање, али ме чуди што ви трошите и време и енергију, или сте постали информативни сајт што ме не би обрадовало.

 Срдачан поздрав и збогом.

Александар

Последњи пут ажурирано ( петак, 26 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.