header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Срамно!- У Русији почео прогон Олега Платова, човека који је раскринкао заверу против Православља Штампај Е-пошта
среда, 31 октобар 2018

 „Комитет за заштиту Олега Анатољевича Платонова“, обратио се јавности саопштењем, које доносимо на увид и препоручујемо пажњи читалаца „Борбе за веру“:

„У Пресненском суду, у улици Зоологическа бр. 20, 6. новембра 2018. године почеће суђење директору Института руске цивилизације, председнику председништва Међународног савеза друштвених организација Свесловенски савез (МСОО Всесловянский союз), доктору економских наука, научнику и писцу Олегу Платонову.

По налогу који су исфабриковали представници пете колоне и ционистичког лобија у највишим ешалонима државних власти Руске Федерације, Платонов је оптужен за кривично дело по „руском“ члану 282.
Оптужба представаљена Платонову је измишљена, није потврђена материјалима кривичног поступка, већ је заснована на спекулацијама, фантазијама и  измишљотинама. Истрага, скривајући истинску делатност Платонова, као научника и просветитеља, који је приредио више од 500 томова класичних дела руске мисли и монографија, 25 енциклопедија и речника, дословно му је прилепила етикету „националистичког писца“.
 
Дугогодишњи рад О. А. Платона и докази о истинитости и ваљаности налаза, презентовани у књигама добијеним овим истраживањима, „Загонетка сионских протокола“ и „Сионски протоколи у светској политици“, засновани су на оригиналним документима, добијеним у истраживањима у библиотекама и архивама различитих земаља.
 
Они нису оповргнути стручним мишљењем, што су потврдили стручњаци испитивани од стране истражитеља: они нису проверили аутентичност закључака приказаних у студијским књигама, јер истрага није то тражила.
 
Поступком при утврђивању кривичног дела Олега Платонова, прекршене су норме Устава и закона Руске Федерације, због чега је он незаконито крвично гоњен за дела која није починио.
Позивамо све да изразе свој став о очигледном кршењу слободе говора и нарученом самовлашћу истражних органа.“

 

БИОГРАФИЈА ОЛЕГА ПЛАТОВА:

Олег Платонов је историчар и доктор историјских наука, рођен 1950. године. Дуго је боравио у Америци да би изучавао корене и развој западне цивилизације. Дошао је до закључка да се западна цивилизација заснива на вредностима јеврејског „Талмуда“ и да је антипод хришћанске цивилизације. Његова књига „Зашто ће пропасти Америка“ продата је у 3,2 милиона примерака (преведена је и на српски језик – нап. „Борба за веру“).

Током 80-тих година, Платонову је омогућен приступ у тајне државне архиве Русије, а пре свега у Посебни архив КГБ-а. Истражио је стотине уникатних докумената који су омогућили да се на нов начин оцене многи догађаји из руске историје.

Од 1995. до 2001. године, у серији је објавио 14 књига које су посвећен тајном рату јудаизма и масонства против хришћанства.

Од јесени 1998. године, приступио је остварењу свог главног животног дела – издању енциклопедије „Света Русија“, у којој је изашло више од 20 томова, од који је сваки посвећен одређеној области живота руског народа.

Радећи на књизи „Загонетка Сионских протокола“, успео је да пронађе мноштво непубликованих докумената и материјала који су чувани у архивама САД и Русије. Нарочито су интересанти материјали о Бернском процесу који је посвећен „Протоколима“, а такође и преписка учесника овог процеса, која потврђује да су сведочења оних који су оспоравали аутентичног „Сионских протокола“, била фалсификована и унапред плаћена од стране јеврејских организација.

Последњи пут ажурирано ( среда, 31 октобар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 30 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
ПОУКЕ СВЕТИХ ОТАЦА О БОГАТСТВУ И СИРОМАШТВУ

Љубав према земаљским стварима помућује ум и срце, док презир према њима доноси мир и тишину (авва Исаија).

-Сиромаштво лишава многих земаљских угодности, зато води путем који је слободан од многих опасности.

-Нећемо желети сувишно. Бићемо задовољни малим – и увек ћемо бити богати (Свети Јован Златоуст).

-Сиромаху су потребни само храна и одећа, док су богатоме потребна имања, куће, гозбе, почасти, безбедност, слава (Свети Јован Златоуст).

-Нека те не заводи туђе добро, јер ћеш и своје брзо оставити (Свети Димитрије Ростовски).

-Угађање телу и уживање у великом богатству и власти, представљају смрт за душу. Напротив, рад, трпљење, сиромаштво праћено благодарношћу, и умртвљивање тела – живот су душе и пут до сваке утехе. Почетак греха је похота, кроз коју разумна душа гине. А љубав представља почетак спасења и Царства Небеског за душу (Свети Антоније Велики).

-Не завиди богатима и не тугуј што немаш богатство, јер оно никако није обележје истинске среће и задовољства.

-Имати богатство, то никако не значи бити спокојан, задовољан и не желети ништа више. «Ти тугујеш – вели свети Златоуст – кад видиш богатог, а он тугује много више од тебе, кад види некога ко је богатији од њега».

-Боље је живети у сиромаштву, него у неправедно стеченом богатству (Свети Тихон Задонски).

-Богатство се не састоји у томе да се поседује благо, него да се не брине о његовом прибављању (Свети Јован Златоуст).

-Ко је погазио страст према богатству, тај је богатији од свих (Свети Јован Златоуст).

-Не имати богатство, него немати потребу за богатством – то је највеће богатство (Свети Исидор Пелусиот).

-Богу нису угодна велика дела, него велика љубав са којом се она чине (Свети Василије Велики).

-Кад је неко лењ у нечем малом што зависи од њега, не веруј да се разликује ни у великом (Свети Исак Сиријац).

Нема ничег великог кад је мала љубав, и ничег малог кад је љубав велика (Свети Василије Велики).


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.