header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Поводом вести о тучи на Богословији Штампај Е-пошта
понедељак, 19 новембар 2018
          Драга браћо, господо Хришћанска,

Слава Богу Свевишњем, што се Богословије тиче, озбиљних туча није било, али су размирице нешто што се деси (стотинак пубертетлија у затвореном простору).

Поред Богословије се налази станица, па се неретко деси да, када пусте неког са разговора или из притвора, оде и прослави у кладионици, коцкарници, кафани (у кругу од 100м од Богословије се налази по неколико комада од свега наведеног), где се напију ко летве и праве проблеме.

 Онда ту су и Роми (који неретко малтретирају богослове, и полиција је упозната са тиме, мада се тај проблем мање-више решио), а главни проблем су пијанице којих је много у том крају. Због тога су туче на Богословији“, као делу Палилуле који се протеже око 500 м у кругу од Богословије и Богословског факултета, су врло, врло и врло честе.

 За ситницу се на факултету диже прашина и лети перје, али задњих неколико месеци није било нити једног проблема (не рачунајући избор малог Зизјуласа за декана), тако да тај немили догађај нема везе са богословима.

Желим вам благодат и мир од Господа. 

Филотеј

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 19 новембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 39 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.