header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Шта се крије иза пројекта УН о емиграцији? – белци и хришћани одређени за уништење (видео) Штампај Е-пошта
субота, 24 новембар 2018

 Овако ТВ у Америци говори деци о белцима, Трампу, и сл.:

Белци су представљени као нека врста чудовишта, а већ мала деца од тек неколико година виде Трампа као неко чудовиште, злог човека којег је добро скинути са власти.

 

       Цело друштво као осмозом упија тај дух; добро је мрзити и понижавати белце. Инстиктивно то означују ова двојица ђубради који ждеру своје обилне оброке пред запуштеним и гладним белим бескућником:

    

У Јужној Африци сведоци смо систематског уништења белаца које потврђује да је Апартхјед био нужан систем, којем није било лако учинити боље пред толиким распуштеним дивљацима које је прво требало цивилизовати да би могли нормално да функционишу. Цифре мучења и геноцида над белцима су застрашујуће. Знај: то и тебе чека ако се не пробудиш и будеш солидаран пред онима који највише пате на свету.

     

У Центроафричкој Републици управо је извршен покољ над хршићанским избеглицама у кругу саме Kатедрале. Изгледа преко сто мртвих. Свакако, убијени од муслиманских злочинаца.

 

Извор: "О доста тога...."

 

Повезани текстови: Др Зоран Милошевић: Мешање раса

Последњи пут ажурирано ( субота, 24 новембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 25 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.