header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Разлог протеста жутих мајица у Француској Штампај Е-пошта
среда, 05 децембар 2018

 Нема довољно новца за плаћање толиких азиланата који само траже, а ништа не доприносе. Одређени за што бржу промену становништва у целој Европи, и успостављање последичног хаоса. Управо оно што се тражи.

         Како нема довољно новца, потребно је преко сваке мере - омакло им се - опорезовати оно што сваком треба: гориво. Просечни радници требају платити лезилебима. Оним истим који треба да их замене, и од којих успут страхују да ће им силовати жене и кћери и нападати синове. Због којих ће се враћати кући у пет по подне.

И свакако, прешло им преко главе. То је исправна дијагноза обичног демонстранта:

 

 

Уосталом, лако је било уочити да су демонстранти били углавном аутохтони Французи.

Међутим, кад се видело да НСП председник Емануел долази под знак питања и кризу, долазе његови радници у помоћ: долазе антифе и Алах екбар да се убаце у протесте. Да би проузроковали какав инцидент и била оправдана тешка интервенција. За много мање направили су Украјини Мајдан и бацили је у рат, не што их воле или су им желели добро, него да се приближе Русији.

 За много мање направили су 68-е у пуном јеку сексуалне револуције урнебес Де Голу и био је принуђен да поденесе оставку. Али Макрон, макар са 23% подршке јавног мњења (могуће да је су добра половина од тих имигранти), не одлази. Он је НСП пијун и пре нека тече крв до колена него што ја одем.

Али превршило је преко сваку меру, и њихова ТВ и све живо не служи више. Сваки дан понека вест о пакленим активностима дивљака: десетогодишна девојчица у Финској силована од седморо избеглица:

Извор: "О доста тога..."

Последњи пут ажурирано ( среда, 05 децембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.