header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Велики брат укида слободу интернета Штампај Е-пошта
четвртак, 13 децембар 2018
Image result for контрола интернетаПрестаје са радом братска интернет страница odigitria.by

     Поштовани посетиоци,
 
    Обавештавамо вас да ће братски сајт "Одигитрија" престати са радом због, како они наводе, недостатка снаге и средстава. Међутим, њихов претпоследњи чланак од 27. новембра указује и на друге проблеме. Из њега се види да је уредништво под страшним притиском написало последње обавештење. Просудите сами.
 
Браћо и сестре

   Радили смо око 10 година. Формирана је прилична база чланака. И били сте наши редовни читаоци. Али, дошло је време када више немамо снаге ни средстава за подршку нашег сајта. Уредници Вам се захваљују што сте све време били са нама и што сте нам пружили сву могућу подршку. Данас у 18:00 биће онемогућено давања коментара. Сам сајт престаће са радом до краја децембра. Пренос или копирање публикације неће бити.

Редакција «ОдигитриЯ.BY » 30. новембар 2018.

+++

27. новембар 2018.

Напомена
     о уносу информација у "Јединствени регистар домена, индекси сајта на Интернету и мрежне адресе, који омогућавају идентификацију интернет страница које садрже информације које су забрањене у Руској Федерацији"

    У складу са Ставом 7 члана 15.1 Федералног закона бр. 149-ФЗ од 27.07.2006. Године о информацијама, информационим технологијама и заштити информација, обавештавамо вас судском одлуком / овлашћеним савезним извршним органом (Железнодорожный районный суд г. Пензы — Пензенская область) од 10.27.2015 Бр. 2-32312 / 2015 показивач (индекси) странице интернет сајта http://www.odigitria.by/2011/01/20/sionizm-plany-i-sredstva/ је укључен (и) у "Обједињеном регистру домена, индексима интернет страница на Интернету и мрежним адресама које омогућавају идентификацију у мрежи "Интернет", који садрже информације чије ширење је забрањено у Руској Федерацији ", број регистра 557,902-РИ због чињенице да ова информација садржи податке чије ширење није дозвољено у Руској Федерацији забрањена је одлуком суда.
    У року од једног дана од дана пријема овог обавештења, морате обавестити власника сајта коме пружате услуге на интернету о истом. Такође морате га обавестити о потреби брисања информација које су забрањене у Руској Федерацији.
     У року од једног дана од тренутка пријема обавештења од пружаоца услуге хостинга о укључивању имена домена и (или) показивача странице интернет странице на регистар, власник сајта на Интернету је дужан да предузме мере за уклањање забрањених информација и (или) ограничавање приступа сајту на Интернету, који садржи податке чија је дистрибуција у Руској Федерацији забрањена...

     ... Редакција ОдигитриЯ.BY: "Данас смо добили ово писмо. Коментар нема смисла. Наслов текста је "Ционизам: планови и средства (речи Рабинског Санхедрина Ребе Менахем Мендел Шнеерсона, Хабадског вође) Погледајте док се још може овде .
Последњи пут ажурирано ( четвртак, 13 децембар 2018 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 11 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 ДАНАС ПРОСЛАВЉАМО:

БОГОЈАВЉЕЊЕ

+ + +

ПОУКЕ СВЕТИХ ОТАЦА О БОГАТСТВУ И СИРОМАШТВУ

Љубав према земаљским стварима помућује ум и срце, док презир према њима доноси мир и тишину (авва Исаија).

-Сиромаштво лишава многих земаљских угодности, зато води путем који је слободан од многих опасности.

-Нећемо желети сувишно. Бићемо задовољни малим – и увек ћемо бити богати (Свети Јован Златоуст).

-Сиромаху су потребни само храна и одећа, док су богатоме потребна имања, куће, гозбе, почасти, безбедност, слава (Свети Јован Златоуст).

-Нека те не заводи туђе добро, јер ћеш и своје брзо оставити (Свети Димитрије Ростовски).

-Угађање телу и уживање у великом богатству и власти, представљају смрт за душу. Напротив, рад, трпљење, сиромаштво праћено благодарношћу, и умртвљивање тела – живот су душе и пут до сваке утехе. Почетак греха је похота, кроз коју разумна душа гине. А љубав представља почетак спасења и Царства Небеског за душу (Свети Антоније Велики).

-Не завиди богатима и не тугуј што немаш богатство, јер оно никако није обележје истинске среће и задовољства.

-Имати богатство, то никако не значи бити спокојан, задовољан и не желети ништа више. «Ти тугујеш – вели свети Златоуст – кад видиш богатог, а он тугује много више од тебе, кад види некога ко је богатији од њега».

-Боље је живети у сиромаштву, него у неправедно стеченом богатству (Свети Тихон Задонски).

-Богатство се не састоји у томе да се поседује благо, него да се не брине о његовом прибављању (Свети Јован Златоуст).

-Ко је погазио страст према богатству, тај је богатији од свих (Свети Јован Златоуст).

-Не имати богатство, него немати потребу за богатством – то је највеће богатство (Свети Исидор Пелусиот).

-Богу нису угодна велика дела, него велика љубав са којом се она чине (Свети Василије Велики).

-Кад је неко лењ у нечем малом што зависи од њега, не веруј да се разликује ни у великом (Свети Исак Сиријац).

Нема ничег великог кад је мала љубав, и ничег малог кад је љубав велика (Свети Василије Велики).


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.