header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Мишо Вујовић: Звери и Демони: папа Павле Други – светац или демон? Штампај Е-пошта
уторак, 01 јануар 2019

 Када сам пре пар година у Ватикану видео два саркофага, папе Војтиле и Пија XII, један преко пута другог у којима су лежала њихова мумифицирана тела по ко зна који пут сам се уверио да нема случајности у космичком поретку.

“Један је почео други наставио са истребљивањем Срба”, помислио сам гледајући те рогобатне одаје у којима леже балсамовани поглавари Римокатоличке цркве.

Опскурност тог полумрака пригушених светала појачавале су разне фигуре познатих вајара, али је овај детаљ данима остао урезан у мојој свести. “Дванаести црни папа Пија и његова развратна братија, под сводове хладне Ватиканске припремају покоље Балканске..”, чуо сам слепог гуслара Филипа Вишњића и старца Вукашина који каже: “Ту се коти сва несрећа свијета. Бјежи отиле синовче..”, вапио је свети мученик Вукашин.

Моја драга пријатељица фасцинирана Микеланђеловом “Пијетом”покушавала је да ми покаже то смерно лице Богомајке која у наручју држи беживотно тело Спаситеља, њену веру која је бол прекрила велом спокоја преко њеног светачког лика.

Преламање светлосни будило је немир док сам посматрао те шкриње покривене стакленим поклопцима у којима су лежале увоштене фигуре ремокатоличких поглавара. На погрешном је месту , помислио сам, остајући прибран .

“ Шта си осетио пред овом скулптуром?”, чуо сам глас поред себе. “Хладно ми је, одговорио сам да је не повредим и наставио да размишљам о потстхумном или адском друговању два мрачна лика.

Папа Пије XII и Јован Павле II , први Италијан, други Пољак у размаку од скоро пола века имали су заједничку страст – мржњу према Србима.

Папу Пија су звали Хитлеров папа, а Војтила је имао надимак Ђавољи папа. Папа Пија благословио је Павелића, док је Војтила тражио бомбардовање Срба.

Папа Пија организовао је пацовске канале за бекство усташких злочинаца, папа Војтила је покривао највећи разврат и педофилију ватиканског клира новијег доба. Папа Пија је благословио насилно покатоличење Срба у Хрватској, док је Војтила заговарао тотално истребљење и апеловао на Клинтона да бомбардује Србију.

Јеврејска заједница у Италији јавно се пре неколико година успротивила наставку процеса беоатификације Папе Пија XII. Амос Лузато председник Јеврејске заједнице у Италији упозорава да проглашење Пија XII за свеца прети да отвари рану између јевреја и католика која би тешко зарасла”. Криминално- настрано педофилско- педерско легло настало у време Папе Јована Павла Другог, познатијег као Папа Војтила, у ватикану минирало је Папу Бенедикта ХVI сада се у том осињем гнезду нашао и Папа Фрањо, о чему сведочи фратар Боже Радош који је јавно проговорио о разврату и злочинима у Ватикану.

Фра Радош, чији снимак кружи интернетом јавно упире прстом у центар Ватикана огрезлом у разврату и нстраностима. Без длаке на језику, овај слуга Божји прозива бискупе и кардинале за злочине над децом, објашњавајућинда су 796 деце у Ирској којима је служио папа Фрања, уморена деца из грешних односа између кардинала, бискупа, свештеника римске курије са часним сестрама које су рађале ту децу.

Папу Војтилу назива демоном под чијом влашћу се све то догађало и због чега се Папа Бенедикт успротивио да га прогласи свецем. “ Папа Фрања је то учинио идући линијом мањег отпора и упао у паукови мрежу, наводи фра Боже.

Папа Фрања ако оптужи Јована Павла Војтилу неко ће поставити питање зашто га је посветио, тако да је како год окрене у ћорсокаку или пауковој мрежи исплетениј у време папе Војтиле- свеца демона како назива фра Боже, жупник из Чапљине, уверен да је епископат у Риму осиње гнездо разврата и неморала. “ Сви бискупи и кардинали су су или педери или педофили, као и остало особље.

Нико неће моћи бити биран за бискупа ако није солидаран са њима или им не припада”. Фра Боже Радош позива на коначан обрачун против демонских рецидива папе Војтиле, чији дух и даље хара Ватиканом, што у потпуности веже руке новом поглавару да направи радикалне резове у главном “стожеру” разврата и неморала.

Претходни папа Бенедикт је један ид ретких који се са трона повукао за живота, наводно због болести, међутим најновији случај са умореном децом из блудних веза римске курије баца ново светло на његову детронизацију .

 

          Извор: „Слобода“

Последњи пут ажурирано ( среда, 02 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 21 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.