header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Француски протести 1968. и 2018. године: нови поредак и побуне против истог Штампај Е-пошта
петак, 11 јануар 2019

 [Плакатa француског маја 68: поништавање класног друштва;

Проширена рука међународног комунизма чија је сврха зло друштво]

Први подржан од стране реалног режима, режима који је био у сенци и који је наводно тежио побољшању услова рада, заправо је промовисао сексуалну револуцију, девастацију породице, дехристијанизацију. Доле застарела хришћанска Европа, живео мјултикултурализам и нове културе које су можда још и боље од наше! Итд.


 

 

[Забрањено забранити. Нова лозинка која је увела анархију у образовање. Маса добија сва "права" којима не зна како да управља. Дрво се не орезује и остаје као жбун. Нешто постаје безоблична маса којом ће се управљати по вољи. "Слобода" је, у ствари, за најниже пориве. Доле: "Слобода је злочин који садржи све злочине, наше апсолутно оружје." Говор Сатане којим ће уништити човека. После само две деценије, Запад је морално смрскан.


Чињеница је да су толико плакали због неколико добивених батина од полиције, да је врло мало протеста и врло мали број учесника у истим постигао за само месец дана сазивање избора од Де Гола. Макар што је добио те године, много тога се променило, медији су пружили сву подршку новим таласима те је идуће године изгубио на референдуму и поднео оставку.

Прича почиње практично 3. маја, када се нешто више од 400 студената затворило у Сорбони.


Било је још демонстраната:

 


али у поређењу са оним што се данас дешава, шака јада. Два месеца жути прслуци у Француској се скупљају. Почели су спонтано, јер се једна госпођа досетила да њима подижу цену горива, док бродовима који довозе робу из Кине, њима ништа. Зар ја морам све да плаћам? И почеше с тим. Међутим, незадовољство је избило на површину. Тражи се отворено оставка Макрона, напуштање Маракешког споразума, суверенитет Француске, укидање толиких субвенција имигрантима... превише за глобалистичке очи. Чак их има и са крстом на француској застави. Ако има муслимана има их врло мало. Неки их оптужују да узрокују нереде и тако пребацују кривицу на жуте прслуке.


Макрон радије допушта целој земљи да уђе у хаос него да поднесе оставку. Јер је дете и слуга глобалиста.

Међутим, европски избори су близу и биће великих промена у свим земљама. Антиглобалистичке партије расту као печурке након кише.

Улазимо у револуцију. Али овај пут ми треба да се укључимо.

 

Извор: „О доста тога...“

Последњи пут ажурирано ( петак, 11 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 45 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

 МОЛИТВА НА ПОЧЕТКУ ПОСТА

Благодаримо Ти Христе Боже наш, што си нам садашње време поста управио на спасење, и за кратко време наше највеће духовне ране вешто излечио и свукао са нас мноштво грехова.

Ми ти се молимо, Свеблаги, удаљи од нас, у време поста, свако фарисејско лицемерје и јудејску опорост. Одагнај (од нас) преузношење због уздржања и уклони свако забрањено дело, реч и помисао. Испуни нас Духом Светим, светлошћу и истином коју си законоположио. Учврсти нас у борби против страсти; укрепи нас у рату против греха. Припреми нас за уздржавање од хране и удаљавање од злих делâ да бисмо следили за Тобом, Који си нам преко поста показао победу над ђаволом, и били причасници смрти и васкрсења, и наслађивали се у вечном животу који си припремио гладнима и жеднима Твоје правде.

Род наш, постом и вером у Тебе, оснажи у борби против сваког непријатеља.

Јер си Ти Бог наш и Спаситељ, и Теби приличи слава, са беспочетним Оцем и пресветим и благим и животворним Твојим Духом, сада и увек и у векове векова. Амин!


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.