header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕТ ОКО НАС arrow Окултизам Римокатоличке "цркве": Масони званично одобрили ускршње обраћање папе језуите Фрање
Окултизам Римокатоличке "цркве": Масони званично одобрили ускршње обраћање папе језуите Фрање Штампај Е-пошта
среда, 16 јануар 2019
       Далеко од очију јавност 7. јануара 2019. године једна од највећих масонских ложа на територији Шпаније (Gran Logia de España) на твитеру је објавила да одобрава ускршње обраћање папе Urbi et Orbi. Представници масона су написали: «Сви масони света подржавају молбу папе Франциска о успостављању ‘братства представника свих религија’.»

Као што је познато, масони се боре за стварање једне светске религије за човечанство, што су православни светитељи означили као религију антихриста.

У свом васкршењем обраћању верницима папа Франциско је реч «братство» поновио 22 пута, позвавши на стварање «братства» међу људима разних идеја, култура и нација и религија.

Управо под маском оваквих лукавих изјава реализују се најстрашније ствари које организују глобалисти. Посебно је запрепашћујуће да те речи иду са усана језуитског папе, суорганизатора државног удара и грађанског рата у Украјини, проблема у Венецуели, Хонг Конгу и многим другим деловима света.

Треба приметити да у самој «Римокатоличкој цркви» папе Франциска нема «братства». Наиме, и у овој «цркви» се води «грађански рат», додуше у мекој форми, који је папа повео против «конзервативаца», јер се противе потчињавању Ватикана и цркве масонима и окултизму.

 

Извор: "Геополитика инфо" / "ЦАРСА"

Последњи пут ажурирано ( среда, 16 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.