header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Ево зашто је Италију снашла корона: Уредништво: Нова влада Италије ударила на фармацеутску мафију! Штампај Е-пошта
субота, 19 јануар 2019

Да „Борба за веру“ пажљиво ослушкује знаке времена и добро памти, види се и на следећем примеру. Наиме, у јануару 2019. године издали смо саопштење о рату који је нова италијанска влада покренула против фармацеутске мафије. Када прочитате ово наше саопштење, знаћете праву истину зашто је Италија најгоре прошла од корона вируса.

+ + +

ИТАЛИЈА УКИНУЛА ЗАКОН О ОБАВЕЗНОМ ВАКЦИНИСАЊУ ДЕЦЕ!

          Нова Влада Републике Италије, коју чине Салвинијева Лига за Север и Покрет Пет звездица, не лаже, него испуњава предизборна обећања. Не само да су зауставили реке миграната чије је пребацивање у Европу организовао Ђерђ Сорош, него су почели да се обрачунавају и са светском фармакомафијом у служби господара глобализма, који вакцинама убијају човечанство. 

Наиме, још у августу месецу 2018, италијански Сенат је поништио закон о обавезном вакцинисању деце (https://www.precisionvaccinations.com/cdc-travel-vaccine), а у децембру месецу министарка здравља, Ђулија Грило, финализовала је овај процес одбране италијанске деце од фармакомафијашко – глобалистичког насиља. (https://thevaccinereaction.org/)

Претходно је Влада Италије наложила озбиљно истраживање дечије вакцинеInfanrix Hexa које би требало да садржи следеће антигене: за тетанус, дифтерију и пертусис; деактивиране сојеве вируса полиомиелитиса 1-2-3; и површински антиген хепатитиса Б. Пронашли су да ниједан од тих антигена не постоји у вакцини, што значи да се неће створити антитела за било шта истакнуто на етикети. ( https://www.corvelva.it/speciali-corvelva/analisi/vaccingate).

Вакцине које је фармакомафија продавала Италији не да нису корисне, него су и штетне, доказано је.  

Претходна власт је 2017. донела закон о обавезном вакцинисању деце, сасвим у складу са агендом нациглобализма, коју су одавно објаснили стручни и озбиљни истраживачи геноцида који се врши над човечанством, попут Виљема Енгдала.

(http://www.warandpeace.ru/ru/exclusive/view/44971/).      

Наравно, медији у служби супербанкара, вампира савременог човечанства, одмах су устали против Владе Италије, називајући је затуцаном, против здравља народа, антипрогресивном, итд. Али, Салвинија и његове саборце баш брига! Они се залажу за своју отаџбину, за разлику од наших бедника на власти који служе туђину. Салвини се, на заборавимо, бори и против легализације содомитских „бракова“.

(https://www.thelocal.it/20180515).  

Срби би, у својој борби за слободу, морали да се изборе и за право да нам се не намеће глобалистичка агенда ни у области здравства, јер је морамо имати свој здравствени суверенитет!


Последњи пут ажурирано ( среда, 03 јун 2020 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.