header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Миро Рајлић: Како од епископа постаје бискуп Штампај Е-пошта
понедељак, 28 јануар 2019

 Владика Николај Велимировић би се у гробу окренуо кад би видео фотографију са недавног сусрета бискупа старих и нових из Хрватске са сусрета у Славонској Пожеги (овде:). Постројио их кардинал Бозанић, али се са њима није  сликао, дајући им на знање да је он ипак кардинал! И како постанеш од епископа бискуп?

          Па досад су се Православне Цркве називале сестринским, оног момента кад се римска црква назове сестринском из уста наших екуменистичких епископа аутоматски из епископа постанеш бискуп. И кад се закунеш на вјерност домовини (Није баш ZA DOM SPREMNI, али бит ће и тога кад Амери нареде, а Бартоломеј благослови).

Пре тога треба промјенити "имиџ" Светог Саве, не споменути лозу Немањића, заборавити на Љубана Једнака који је једини преживео покољ Срба у цркви у Глини, изопачити српски језик као што то учини митрополит Порфирије у Марибору.

И Срби, ако Срби јесмо, не злоупотребљавајмо за сваку глупост ријечи нашег патријарха Павла БУДИМО ЉУДИ“!

Али сјетих се ријечи Владике Николаја Велимировића:

САЧУВАЈ НАС БОЖЕ НАС САМИХ.

Нека ми Бог опрости ако гријешим.

Миро Рајлић, Ново Место

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 28 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 34 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.