header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Безумни Арије Дабробосански Штампај Е-пошта
четвртак, 31 јануар 2019

 Помаже Бог браћо!

Како који пут Вам пишем поводом безумља и разврата у Дабробосанској митрополији, безумље се све више и више наставља (овде:). 

Безумље лажног митрополита "Златоустог" превазишло је отпадију бискупа Гргура. Гргур је усмено исповједао јеретички символ вјере, а лажни митрпололит (Хризостом) на вијећу безбожном чита "молитве" из јеретичке књижице писане латиницом (овде:). 

 Иако се књижица позива на "екуменизам" лажно јединство и једнакост свих "вјерујућих" тамо нема србске ћирилице и православних молитава. Очевидан пример да је лажни митрополит, који недостојно носи име "Златоусти"  исповједио сатанску филиокву.

Тиме не само да је пљунуо на Светог Петра Дабробосанског који је погубљен ради одбране ћирилице, него је пљунуо и на Светог Василија Острошког, молећи се са јеретицима и уводећи јеретике у православни олтар неколико пута у једном мјесецу.

Нека би Господ молитвама Светога Саве и Василија Острошког, Светог Петра Дабробосанског и Платона Бањалучког, молитвама Светог Вукашина из Клепаца и свих новомученика који страдаше од јеретичке латинске руке или уразумио лажног митротполита који недостојно носи име "Златоусти" или умјесто њега, србском роду послао митрополита, достојна наследника Светог Василија Острошког и Петра Дабробосанског! Амин! Амин! Амин! 

 

Драгослав Ј.

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 31 јануар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 4 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.