header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Ово су сестре „православних“ екумениста (видео)
Ово су сестре „православних“ екумениста (видео) Штампај Е-пошта
петак, 01 март 2019

ПРИМЕР КАКО ЈЕРЕС ОДВАЈА ОД БОГА И ПРИСАЈЕДИЊУЈЕ ДЕМОНИМА

Jepec je грех ума... Овај страшни грех, који у себи садржи хулу на Духа Светога, потпуно отуђује човека од Бога, предајући га под власт сатане."

Свети Игњатије Брјанчанинов

Видео запис о томе како римокатоличке „часне сестре“ из Шпаније певају композицију We will rock you сатанистичке групе Queen запалила је Интернет.

Док су биле у трпезарији, сестре које служе у хору "Ћерке Светог Павла" спонтано су одлучиле да изведу чувену нумеру. Испоставило се да је то за њих просто запаљиво: ритмови једне енергичне композиције понели су неколико монахиња и оне су одушевљено запевале и заиграле.

То не изненађује, јер јерес одваја од Бога Истинитог и присаједињује демонима.     

 
 
 

Jepec je грех ума. Суштина тога греха јесте богохуљење. Како се ради о греху ума, јерес не само што омрачава ум, него и срце заробљава окамењеношћу, убијајући га вечном смрћу. Кроз овај грех човек се највише уподобљава палим дусима, чији је главни грех противљење Богу и хула на Бога…  Какав је узрок таквог дејства јереси? Тај узрок састоји се у чињеници да овај страшни грех, који у себи садржи хулу на Духа Светога, потпуно отуђује човека од Бога, предајући га под власт сатане. У таквом стању човек није способан ни за какву помисао, или осећање или поступак духовни, па је стога неспособан да пребива у духовном стању. Напротив, у њему се снажно развијају душевна и плотска стања."         

Свети Игњатије Брјанчанинов

 
Последњи пут ажурирано ( субота, 02 март 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 9 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.