header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Пропагандни рат неоусташке Хрватске против Срба и Православља
Пропагандни рат неоусташке Хрватске против Срба и Православља Штампај Е-пошта
уторак, 05 фебруар 2019
         Извините ако сувише често шаљем мејлове, ово сам одлучио да пошаљем пошто у посљедње вријеме свако мало добијем линкове на предавања хрватског историчара и "теолога" Г. Шарића.

Да се нико не заноси неправославним аутохтонистима, чак ни добронамјернијим, јер они величајући недокучиву прошлост обавезно прије или касније ударе на хришћанство - Шарић овдје учи о реинкарнацији, преправљању и извитоперивању Светог писма од стране хришћана, о томе како су Срби сувише повјеровали Византији (то јест Православљу!), у неком тренутку су Срби ријешили проблем светосављем, сад треба да траже друго рјешење, итд.:

https://www.youtube.com/watch?v=e8pi0sj7sw8

Није потребно гледати, само шаљем као доказ. Шарић се тако претвара из "стручњака" за праисторију Словена и свих европских народа у стручњака за вантјелесне доживљаје. Самоувјерено каже: "Ја сам апсолутни ауторитет за посљедњих 300 година".

Гостовао је у Теслином центру у Београду који је основала група њу-ејџ чудака који шире Теслину теозофију и разноразне аутохтоне досјетке (нпр. о боговима и духовима који им помажу).

Иначе, ако неког занима, одличан поглед о искуству обамрлости и повратку из смрти даје о. Серафим Роуз и одговара на све нехришћанске доживљаје смрти, као и на научна проучавања тих искустава ("Душа послије смрти" - текстови се налазе на линковима у наставку).

 Р.Ј.

 

Отац Серафим Роуз: Душа после смрти - ваздушна митарства

Отац Серафим Роуз: Душа после смрти - јављање демона у тренутку смрти

- Отац Серафим Роуз: Православно учење о судбини душе после смрти

- Отац Серафим Роуз: Ваздушно царство духова

Последњи пут ажурирано ( уторак, 05 фебруар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 13 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.