header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Проф.др Светозар Радишић: На реду - рат полова Штампај Е-пошта
недеља, 14 јун 2009
           "...Чини се да су наведене сатанистичке сподобе (не дај Боже да је Дејвид Ајк у праву), које повремено ободри луциферијанац у папској одори, безумно охоле и да се због стеченог иметка понашају као божанства која одлучују ко ће да живи а ко да умре, ко ће да се роди, а ко неће, а не знају шта их чека ускоро."

Проф. Др Светозар Радишић

НА РЕДУ – РАТ ПОЛОВА

И Србији се "демократе" упорно играју судбином опљачканог српског народа и осталих грађана Србије, које су пљачкале интернационалистичке администрације Јосипа Броза Тита, Слободана Милошевића и сада настављају, исто тако, интернационалистичке - глобалистичке снаге.

Било би фер да неокомунисти, пресвучени у глобалистичке демократске одоре, у маниру који непрестано заговарају, док покушавају да претворе Србе или неки њихов део у фашисте и антисемите, отворено поразговарају с грађанима Србије.

Једини начин за то је референдум с постављеним питањима о себи и својој судбини.

Грађани Србије, који нису политички опредељени, а желе извеснију будућност и добре услове за живот следећих покољења, нестрпљиво чекају демократске одговоре на следећа питања:

- Да ли је "октобарска револуција 2000. године" била демократска, или је „одрађена" под туђом контролом и по илуминатском, језуистком моделу?

- Да ли ће неко да одговара за паљење Народне скупштине, 5. октобра 2000. године, јер уколико то демократе не обезбеде биће то доказ лицемерја и настављања тираније?

- Да ли Срби желе да уђу у НАТО алијансу? (Није питање да ли Србијанци желе).

- Да ли Срби желе у Европску унију? (Није питање да ли Србијанци желе).

- Зашто се у Скупштини Републике Србије не усвоји истина о Сребрници и не потврди да су агресију на СРЈ оствариле чланице Савета безбедности?

- Зашто нико из садашње администрације не замоли представнике Запада, да не провоцирају српски народ слањем у Србију делагација које предводе доказани непријатељи Срба (Ахтисари, Солана, Бајден...)?

- Како је могуће да се у Скупштини одлучује о судбини Србије са 126 присутних посланика од 250 изабраних и да се то сматра регуларним? То математички значи да усвојену одлуку подноси близу 50 одсто грађана, а то је класична тиранија.

- Како је могуће да се усвоји неки закон са 124 гласа, од 250 могућих, када то није ни проста већина (а то значи да је мање од 50 одсто грађана Србије за тај закон?

- Откуд је могуће толико једноумље и толика безумност у демократском систему (на пример, 29, маја 2009. године свих 126 присутних посланика гласали су за Закон о енолу), када је сасвим вероватно да ни 30 одсто присутних не зна шта значи реч "енол" као што не знају шта је микрочип?

- На чију сугестију је у Србију  уведен тзв.  парламентарни систем, када тај систем теорија организације сматра неефикасним?

- Зашто се у Скупштини усвајају закони који штете Србији?

- Зашто се председник Србије Борис Тадић, или неки званичник из правног система Србије, не обрати светској јавности да каже да је нелогично, ако није неправедно, да др Војиславу Шешељу прете казном од седам година затвора у Хашком трибуналу за написане речи у књизи, будући да је исти трубунал ослободио од кривице људе који су доказано убили или наредиии убијање 200 и више лица?

- Зашто у Србији не постоје институције које истражују и процењују мега тенденције у војно-политичкој сфери?

- Зашто стратегија одбране Србије не садржи основе за регулативу, која би омогућила одбрану од свих могућих напада на Србију у односу на универзалног непријатеља?

- Зашто се на место председника владе и министарска места не постављају најумнији људи струка које покривају функције циља тих министарстава, те се догађа да министар за телекомуникације буде психолог, а не физичар са завршеним техничким факултетом?

- Зашто грађани Србије не знају која су опредељења, интереси, циљеви и задаци Србије у 21. веку?

- Зашто се Србија сврстава и престројава према Европској унији, насталој по истом концепту као САД, када се војно-економско-политичке снаге отворено престројавају за следеће ратне сукобе, у којима је извесно да ће САД и Европска унија нестати?

- Зашто администрација Србије пристаје да буде и сама под контролом кретања и контролом ума механизмима "великог брата", на рачун опорезованих грађана Србије?

- Зашто неокомунисти, односно неоутописти, у власти Србије саучествују у припреми за "рат полова", који ће бити и крај људске цивилизације, уколико сатанисти успеју у свом науму?

- Зашто је у Србији могуће, после илуминатског одвајања државе од цркве, да представници државе улазе у цркву кад пожеле, а свештеници не могу да уђу на исти начин у државне институције, и, при том се не примећује мешање државе у црквена питања, а лако уочава мешање цркве у државна? Србија је била моћна само у временима потпуне сарадње и прожимања цркве и државе.

Вековима су људи упућени на веру сматрали да Ђаво не разуме људске речи, осећања, - жеље, науме... Сада се потврђује да бездушни људи (постоји назив за њих: допелгенгери), мега финансијери, који се богате продајом наоружања, лекова, дроге, људских тела, људских органа,   у  ратовима...  не схватају да су они узроковали загађеност и зараженост планете. Уместо да улажу у нове технологије за развој и просперитет човечанства, они размишљају како да реше пренасељеност планете и како да смање наталитет. Када би бринули о здрављу људи, уместо о њиховом убијању, планета би била много раније пренасељена, а тада би уместо у оружје улагања требало усмеравати ка океанима и свемирским летовима. Но, лакше је убијати људе, испирати им мозак и створити безимни "неоробовласнички поредак". А како се и зашто убијају људи?

Аналогија може скоро све да разјасни. Танјуг је 25. маја 2009. године објавио напис британског листа "Сандеј тајмс" да су се неки од најимућнијих људи САД састали у тајности, ради договора о томе како да свој финансијски капитал употребе на користан начин за смањење раста светског становништва и поправљање здравства и образовања.

Састанак је, наводно, сазвао Бил Гејтс, који свакако и не помишља да би га неко сврстао у сатанисте. Познато је да Фондација Мелисе и Била Гејтса, оснивача Мајкрософта, даје две милијарде долара годишње у добротворне сврхе.

Сусрет се догодио у кући британског нобеловца, биохемичара сер Пола Нурса. Међу позванима су били Дејвид Рокфелер Јуниор, Џорџ Сорош, градоначелник Њујорка Мајкл Блумберг и медијски моћници чувени Тед Тарнер и Опра Винфри. Ради подсећања, Тед Тарнер је господин који је изјавио да на свету има исувише бескорисних уста. (useless eaters). Иначе, сви присутни су на неки од начин умешани у програме расне хигијене (eugenics), што би требало да се зна и у парламенту Републике Србије, када њени грађани, због медијске блокаде, не знају. Они настоје да смање број становника јужне хемисфере, а сматрају хуманоиде из северо-западне Европе (Скандинавија) најспособнијим припадницима људског рода.

Опра и Тарнер су довољно имућни да купе свој статус у неформалној групи, посебно што су њихови ставови одавно откупљени.

Учесници састанка су се, изгледа, сложили да је решавање проблема пренасељености планете најважније, јер тај проблем представља највећу "еколошку, социјалну и индустријску претњу" (нису рекли коме), те да је изузетно важно уложити одговарајућа средства у образовање и здравство у земљама Трећег света.

Питања која су расправљали изгледају логично и веома рационално. Уосталом, они су добротвори који улажу у будућност. Међутим, њихове немере чак и када су зле чине се недореченим. Да не би били површни и недоречени, потребни су им људи који ће им обликовати мисли, јер тако као они мисле, говоре и пишу само припадници секти којима је „испран ум", као што је случај са већином сајентолога, Муноваца и трансценденталиста. О чему је реч не зна нико ко није читао њихове проспекте.

Занимљиво је да једни научници тврде да је Земља стан довољно велики за 15 милијарди људи, а други да може да у том простору живи чак 200 милијарди, а да наведене "ерудите" сматрају да је планета већ пренесељена. Зато обични људи, знајући како изгледа њихова (по)моћ, сматрају да они своје проблеме решавају такозваним свињским и птичијим грипом, еболом, сидом, вирусом Западног Нила, "лудим кравама"...и да је њихова потреба да нешто закључују и одлучују у тајности више него алармантна.

Вилијем Енгдал је објавио студију о једном норвешком острву где велеможе спремају "барку судњег дана", са семеном свих биљних врста. Пројекат је далеко одмакао, те су сегменти пројекта и изјаве чак и норвешких званичника стигли и на Интернет. Уосталом, познато је да Фондација Била Гејтса и Фондација Рокфелер енд компани потхрањују наведено органско семе из целог света у склоништима на северу Норвешке, под заштитом НАТО алијансе. Истовремено, осталима у свету правно намећу клонирана, модификована семена.

Демократе у Србији, које срљају у Европску унију, вођену од 20-так масона 33 степена сврстаних у Европску комисију, док маштају о сусретима с истомишљеницима у Европском парламенту у Стразбуру, обликованом као Вавилонска кула, вероватно (не) знају да је немачки канцелар у периоду од 1933-1945 имао исте идеје, чак је покушао и да их оствари. Можда би било демократски да се тај канцелар похвали као пионир који је ..., али шта ћемо онда с неофашистима и националистима у Србији, који би да заштите светосавље и православље?

Ако политичари у српском парламенту не разумеју, грађани су већ схватили да су се уранијумом ојачани пројектили показали успешним и да ће се убијање на подручју Србије (посебно Арнаута на Косову и Метохији) наставити следећих 4,5 милијарду година - у недоглед. Списак неподобних нација већ је направљен. О том списку било је речи у Правилу Копнене војске САД (ФМ 100-5), у јуну 1994. године. У изолованим економско-политичким резерватима је више од 35 народа. Неко је смислио сулуде протоколе у којима пише:

"Потребно је... потпуно изнурити човечанство неслогом, мржњом, борбом, завишћу, немаштином, тортуром, глађу, инокулацијом болести... (Протокол 10:19)".

На почетку 21. века, када су се сатанисти потпуно изгубили тражећи спас од себе и своје похлепе, тај навод и не изгледа толико лудо, као што је изгледао код Сергеја Нилуса 1905. године.

Чини се да су наведене сатанистичке сподобе (не дај Боже да је Дејвид Ајк у праву), које повремено ободри луциферијанац у папској одори, безумно охоле и да се због стеченог иметка понашају као божанства која одлучују ко ће да живи а ко да умре, ко ће да се роди, а ко неће, а не знају шта их чека ускоро. Иста судбина чека све који ће бити у њиховом игралишту. Уосталом, шта би се догодило када би неко предложио да се из солидарности ограничи људски век, па да сви живе, рецимо, до 40. године? Можда би се, у том случају, баш они међу првима пријавили за еутаназију??? Некако није фер да људи који су рођени уживају, а да неко не добије прилику. Све се чини, да они полазе од резона: да се подразумева да само они и њима драги имају право на живот. Међутим, и(зиг)ра(ва)ње богова се сваки пут показало погубним.

У походу мега финансијера ка смањењу броја становника, ка "златној милијарди", много је сумњивих вакцина. Стерилитет је у порасту чак и у земљама које су технички и технолошки најразвијеније. Уз повећани број чедоморстава, повећава се број оболелих жена од рака дојке и грлића материце. Нове, тзв. турбо-фолк генерације, пуне су гонореје, сифилиса, антибеби пилула, дрога, алкохола, дувана, лекова, микрочипова, паметних пилула, уређаја који их зраче...

Пре 15-так година речено је да би за Сједињене Државе број становника који су оне имала после Другог светског рата (140 милиона) био најпожељнији за добар квалитет живота. Сада Америка има неких 300 милиона становника, а укупан број људи у свету износи негде око седам милијарди.

Јејмс Лавлок, познати британски научник, сматра да ће се земља на крају бранити од све отпорнијих "гамади", тако што ће уништити свој живот.

Невладине организације уграђене у све земље света, на основу Агенде за мир Уједињених нација, ради стварања "новог светског поретка", непрестано подсећају светску јавност на рат и апсурдан однос жене према рату и крви. Чињеница је да многе жене подстичу ратове и да су многе од њих антиратни профитери. Истовремено док говоре да су плашљиве, присуствују у првим   редовима  тоталфајтерским борбама људи у кавезима препуним крви и не плаше се да учествују у тзв. мушким екстремним спортовима, препуним удараца, бацања, бесмислених летова, и, наравно крви.

Жене, ко зна по чијем пројекту, настоје да постану исти пол с мушкарцима и да пониште разлику међу половима (скок с мотком, маратон, мачевање, кок бокс, фудбал, алпинизам, нинџе борци...). Заборављају тананост својих груди, нежност, љупкост, женственост, елеганцију, допадљивост...

У старој грчкој Аристофановој комедији Лyсистрата приказано је како су се жене бориле 411. године против Пелопонеског рата. По договору нису хтеле да легну у кревет са својим мужевима уколико пођу у рат. Бориле су се за мир својом обдареношћу. Сада жене равноправно с мушкарцима креирају ратове и заборављају да су у њима њихови синови и све чешће кћери.

Ипак, много већи проблем је поистовећивање полова и рушење божанствене космичке хармоније. То што се полови опонашају није толико опасно колико инсистирање декадентних душа да се полови удаље, или да се спајају исти полови. Једно и друго воде уништењу људског рода, а у прилог "великог брата", који подло, сатанистички од 1. маја 1776. године поништава живот на планети. Уосталом, у космосу кретање постоји само између полова. То кретање је кретање енергије. Кретање енергије је живот. Без кретања живот не постоји. Када све стане тада се све урушава и престаје живот.

Ко укида полове - укида живот. Спајање истих полова (који се по природним законима не привлаче, него одбијају) поништава живот. Исти полови заједно не стварају услове за живот, међу њима он нестаје. Све остало је вештачко. Зато је хомосексуализам декадентан и опасан за опстанак људског рода. Хомосексуализам је могуће исцелити променом структуре личности, а то значи да та особина душе није биолошка, наследна, нити кодирана. Даље то значи да сви који желе да од хомосексуалаца начине незаштићену мањину раде по пројекту "великог брата" на смањивању броја становника на планети, а не на заштити људских права.

Људи су сви уникати, а исто тако и народи. Уосталом све на свету су уникати: минерали, биљке, животиње, човек. Богатство је у различитости и његовом неговању. Стога, нико не треба да покушава да опонаша друге и да се са њима поистовећује, а још мање да се утапа у групе којима не припада. Наравно, људски род своја мешање сматра културолошким постигнућем и стекнутом толеранцијом. Човеку ништа не значи што сури медвед и гризли могу да живе у истој шуми, али да се не друже, не праве заједнице, не мешају се и не паре међусобно, а ипак су савршено толерантни и не нападају једни друге.

Сада сваки човек појединачно у Србији, када размишља о будућности коју му трасирају "велики брат" и српске демократе, има осећај да је "Dead man walking" (да би се ова реченица разумела вреди научити свету наметнути енглески језик).

Реч је о човеку који иде према литици, али ће највероватније на пола пута до ње издахнути. Дакле, он не треба да се плаши пута према провалији.

Пренасељеност? Образовање? Здравство? Шта то заиста брине Била Гејтса и Дејвида Рокфелера? Стварно је могуће да 20 милијарди полуписмених људи поједе и изгори све што постоји на овој њиховој земљици. То је сигурно, јер неписмени и болесни и све више излуђени припадници опљачкане, обесправљене и обезбожене руље су истински лењи, генетски умишљени и егоцентрични, а не знају ни најједноставнију математику и скоро ништа о нанотехнологији. Шта ће имућним и паметним људима, који су своју расност већ доказали надмудривањем свих осталих од 1776. године на овамо, тако глупа и опасна човеколика бића - тзв. људи?

Чак и ако су сасвим у праву, мислиоци окупљени у кући сер Пола Нурса, изгледа да свет купује "one way ticket" (карта у једном правцу). Шта ако све то од горе Неко види све и ти болесни умови заврше где им је место?

Још постоје људи који верују да су сви претходници са таквим пакленим идејама већ у паклу и поред свеколиког некадашњег иметка. Народ је давно рекао да где чељад нису бесна ни кућа није тесна. Ако се дозволи мржња уместо љубави међу половима, биће то крај крајева. Теорија ратовања ће бити богатија за још једну могућу врсту рата, али поништавање полова било би крај кретања енергија и космичке хармоније. То не би требало да је коб величанствене "плаве планете".

Извор: „Сведок“, бр. 672, 9. јун 2009.

Последњи пут ажурирано ( недеља, 14 јун 2009 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 29 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.