header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Миро Рајлић: Ђаво се приближава Штампај Е-пошта
субота, 09 март 2019
         Јутрос, 9.3.2019 је Радио Ватикан у својој информативној емисији на словеначком језику говорио о мајском доласку њиховог вође у Сјеверну Македонију гдје неће бити само у "државничкој" посјети него ће га примити и предстсавници цркве, чак и неки "патријарх" и да ће одржати заједничку молитву.

Пошто сам сасвим случајно у неким локалним словеначким новинама открио "приватну" посјету?!? источног папе Бартоломија Бледу и Словенији 2016 године, а да од стране наших екумениста за то "нико није знао" или се, не дај Боже, са њим састао, пишем ово само из страха да је ово путешествије римске аветиње у договору са источним братом-натом у сакаћењу нашег народа и Светосавског Православља.

Имао бих тога много да напишем, много  и да питам али нажалост немам кога. Великодостојници наше Цркве своју шутњу сматрају мудрошћу, јединством и снагом. Понеки свештеници у нашој епархији причешћују вјернике без Поста и Исповести а понеки (незванично) који након 10 година рада у парохији свом наследнику оставе 12 е у парохијској благајни се возе у мерцедесу од 51 000 еура.

Чак и римски шеф јавно осуђује криминал и педофилију у њиховим редовима, а наши јавно осуђују Борбу за веру и сваког ко напише и најмањи критички чланак проглашава се издајником.

Опрости ми Боже ако гријешим.

Миро Рајлић,Ново Место

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 11 март 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 43 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.