header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПРАВОСЛАВЉЕ-актуелно arrow Небојша Вукановић: Ни једна реч у Ватикану о страдању Срба
Небојша Вукановић: Ни једна реч у Ватикану о страдању Срба Штампај Е-пошта
понедељак, 06 мај 2019

 Прије одласка на поклоњење папи у Ватикан на Велики петак, Милорад Додик је најавио да ће са папом Фрањом тобоже разговарати о усташким злочинима, страдању Срба и улози католичког клера. Бојећи се реакција јавности, јер је одласком у Ватикан на православни Велики петак послао више него јасну поруку и скинуо маску са лица, Додик је прво скокнуо до Београда по лажни благослов код патријарха Иринеја, који је познат по подршци политичарима на власти, тренутно Вучићу и Додику, њиховом „вађењу“ када су у проблему.

У Ватикан је отишла цијела свита, а посебно је изненадила скрушеност и поштовање које је папи исказала Жељка Цвијановић, која је (полу)Хрватица, свој на своме, и на коју је сигурно посебно поносна њена мајка и ујчевина.

Упркос најавама, на састанку није било помена нити ријечи о усташким злочинима, Јасеновцу, страдању Срба и улози католичког клера, али је зато Додик изразио посебну забринутост положајем Хрвата и католика у Босни и Херцеговине, потребом за измјенама Изборног закона, и тако још једном показао чији је човјек и на којем задатку. Додик је то потврдио својим изјавама за АТВ и РТРС, а исто пише и ватиканска штампа.

Ваљда је свима сада јасно да је Додик највеће кукавичије јаје које је подметнуто српском народу у последњих неколико деценија, и да његови ментори са запада преко њега изнутра желе да сломију кичму Републици Српској и српском народу са ове стране Дрине.

 


           Облачећи шињел српског националисте и лажно се представљајући у јавности, Додик је успио да обмане грађане и народ, а онда их са повезом на очима хипнотисане доведе на ивицу провалије.

           Питање је хоћемо ли се у последњим тренуцима освијестити, скинути повез са очију и направити заокрет, или ћемо као народ направити кобни корак и упасти у дубоки понор до ког нас је довела бахата и неодговорна власт.

                

             Извор: Блог Небојше Вукановића

 

Последњи пут ажурирано ( уторак, 07 мај 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 26 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.