header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Максимов полтрон и улизица Ђурица Гордић глорофикује педерастију у Сан Франциску Штампај Е-пошта
понедељак, 10 јун 2019

 У приложеном читаоци „Борбе за веру“ могу се својим очима и ушима уверити како духовни рукосад самоплоглашеног потомка мајмуна, хулитеља на Св. Саву и промотера педерастије у СПЦ Максима Васиљевића цвета у Калифорнији.

        Наиме, свештеник Ђурица Гордић из Сан Франциска у свом интервјуу који је дао за Вучићев РТС  глорификује „благодети“ и „различитости“ које постоје у Сан Франциску – савременом Содому и светском главном граду педера.

Као и до сада, свештеник Ђурица верно следи свога епископа, кога на крају интервјуа хвали и у звезде узноси, иако га нико није ни питао шта мисли о своме епископу. Типичан пример улизице и љигавца, спремног на незамислива понижења само да би се додворио своме владици. На жалост, он није усамњен. Много их је у српској цркви који су по угледу на епископа Максима „еволуирали“ у теологији и који верују у овакве „различитости“.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/drustvo/3448283/bolje-su-prosli-pravoslavni-indijanci.html

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 10 јун 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 56 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.