header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow ПИСМА ПОСЕТИЛАЦА arrow Пиво, метал, панк и владика на "Бир фесту" (у сред поста)
Пиво, метал, панк и владика на "Бир фесту" (у сред поста) Штампај Е-пошта
среда, 31 јул 2019

 Поштовано уредништво, желим да вам искрено честитам на вечерашњем саопштењу (овде:), јер Ви искрено водите бригу о нашем светосавском духу и завету, и тачно кажете да су све ово игре и игрице. На жалост, тако је и кад је у питању одбрана Косова у Србији. Нађох једну вест од пре две године (дајем у прилогу), на којој се види како један „борац против Вучића“, иначе познат по обрачуну са својим духовним оцем и отимач катедре рашко – призренске, владика Теодосије, пије пиво са Марком Ђурићем на пивском феситивалу, стопама Пофририја који је, док се налазио на челу РРА, био у Лас Вегасу. Нека народ види и памти.


+ + +

На београдском Ушћу настављен је синоћ "Бир фест", током којег посетиоци могу да пробају пиво више десетина произвођача, и слушају музику рок бендова. Али оно што сигурно нико није очекивао то је да ће на оваквој манифестацији видети једног владику!


По први пут, на "Бир фесту" своје пиво синоћ је представио и манастир Бањска са Косова и Метохије, а међу гостима на промоцији били су владика рашко-призренски Теодосије и директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић. Пиво је на штанду манастира посетиоцима дељено бесплатно.

ФОТО: Д. МИЛЋ / РАС БИ

Атмосфера са јучерашњег "Бир феста"

Ове вечери посетиоци су слушали бендове "Мортал Комбат", "Рибља Чорба", "Директори", "Самостални референти" и Стерео МЦ"с.

У тренутку када је настао овај снимак, у коме владика Теодосије и Ђурић наздрављају пивом, свирао је метал/панк бенд "Мортал Комбат", а између стихова песме "Мој град" певач у једном мометну и псује. Да ли је то пореметило уживање у пиву владике и директора канцеларије за КиМ погледајте у снимку.

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/pivo-metal-pank-i-vladika-na-bir-festu-video/xc0msel

 

Растко Павловић, ваш редовни читалац  

Последњи пут ажурирано ( среда, 31 јул 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 24 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.