header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow САОПШТЕЊА arrow Уредништво: Обрачун са мајмунологом Максимом и његовим следбеницима извести до краја!
Уредништво: Обрачун са мајмунологом Максимом и његовим следбеницима извести до краја! Штампај Е-пошта
понедељак, 05 август 2019
            Поводом објављивања запаженог прилога Саше Петровића, угледног проте из Омаха, Небраска, САД, о јеретичком деловању мајмунолога Максима Васиљевића (овде:), желимо да апострофирамо пар ствари.

Избацивање самопроглашеног потомка мајмуна и мајмунолога Максима са Богословског факултета у Београду, треба да буде само први корак у искорењивању мајмунологије – једне од највећих пошасти која се устремила на Српску Цркву у наше време.

Следећи корак мора бити рашчињење свих клирика и изопштавање из Цркве свих лаика, заступника и присталица Дарвиновог сатанизма.

Зато што се сваки коров успешно уништава једино чупањем из корена, јер се, у противном, под налетом ветрова, његово зло семе брзо разнесе и лако прими и узрасте.

Заустављање на пола пута – биће знак немоћи врха Београдске патријаршије и страха од земаљских моћника који стоје иза Максима и његове „дивизије“.

„Борба за веру“ је родоначелник и предводник борбе против јереси и новотарија у СПЦ и, као таква, увек ће давати подршку онима који се боре против кваритеља Светосавља и расколника.

Зато свим клеветницима и злонамерницима, који говоре да држимо ову или ону страну, поручујемо:

Нити смо „Павлови“, нити „Аполови“, нити “Кифини“ (ср. 1.Кор.1,12), -

МИ СМО ХРИСТОВИ И САВИНИ!

Последњи пут ажурирано ( уторак, 06 август 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 36 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.