header image
НАСЛОВНА СТРАНА arrow СВЕЈЕРЕС ЕКУМЕНИЗМА arrow Сатанистичко-педофилска симболика папе Фрање (фото)
Сатанистичко-педофилска симболика папе Фрање (фото) Штампај Е-пошта
субота, 10 август 2019

  Да ли је масон или не, не занима нас, то смо већ рекли више пута. Али делује као такав, до невиђених ситница. Могли бисмо набројати стотине њих, а увек има нешто: Капела Свете Марте, његов крст на грудима, први поздрав руком с балкона базилике Светог Петра, његово прво путовање на Лампедусу позивајући на масовну имиграцију, његова константна и скандалозна прања ногу муслиманима, транссексуалцима. .. лого године милосрђа, његови штапови, почасни члан Ротари клуба од раније (о тим смо детаљима писали на блогу својевремено) ... што је права "ситница" за оно што је уследило.

          Такође, Pavao VI је био прави „мајстор“ у овоме.

Али пре неколико дана почела је да кружи Интернетом Бергоглијева невероватно одвратна слика, то је ова:

Потиче са Сурета младих у Панами, у јануару ове године. Огртач који је користио Јорге - и то на најдрскији могући начин при подизању за које се претпоставља да је Пресвети; барем је питање која је његова намера и да ли је његова "посвећеност" валидна – обрубљен је с BLogo симболима (од B(oy) - дечко - Logo), симболом који је Вик WikiLeaks објавио пре неколико година и који служи педофилима за распознавање.

Novus Ordo Watch је одмах написао опширан чланак о томе, са много детаља. Али симболика се може лако проверити на интернету, заиста се ради о препознавању педофилске класе "афинитета".

Према мушкој деци:

 

            Женској:


 Иначе деци:

У Централној Америци, посебно запљускујући кардинала Марадиагу, Фрањиног великог сарадника, избили су многи скандали злостављања младих теолога од стране геј лобија геја инфилтрираног у клер.

Неки ће рећи: ово је ово је смештено Фрањи. И сва она друга симболика му је смештена?

Бергоглио није глуп. Веома је интелигентан. Он не зна шта је скрупула. Не друхти му рука да спроведе свој (сатански) план. Јер заиста је сатански да на овакав начин поручи прикривеним педофилима и педерастима мешу клером: „Не брините се, заштићени сте. Ми чинимо исту клику, наставите“. Познат му је начин комуникације који користи масонерија.

Педофилија је врло блиска сатанизму. Они иду руку под руку. Овом симболиком, поручује се непријатељима цркве упућени су да наставе најгору могућу борбу против ње: изнутра.

А Бергоглија није брига ако се види куда је кренуо.

Барем да ти будеш упозорен да се  не поведеш за овим преварантом.

 

Извор: "О доста тога..."

Последњи пут ажурирано ( недеља, 11 август 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 7 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.