header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Уредништво: Ко је Борис Беговић који подржава мајмунолога Максима Штампај Е-пошта
уторак, 27 август 2019

 ЈАМЧИ БОЗАЏИЈА ЗА ЧОКАЛИЈУ

Већина православних Срба не зна зашто мајмунолога на месту архијереја, чувеног Максима Дивизију, подржава Борис Беговић, син једног ноторног комунисте и слуге Коминтерне, Влајка (ОВДЕ:) за кога се још увек не зна да ли је ликвидирао другог комунисту, шпанског борца Благоја Паровића, Титовог конкурента, или га је, после ликвидације, само фотографисао (ОВДЕ; ОВДЕ:).

         Али, оставимо то по страни. Суштина је у томе да је Борис Беговић овејани слуга НАТО капитализма, заговорник најмрачније верзије овог поретка (гле, чуда – отац заговорник комуњарске „светлије будућности“, у чије име је побијено толико Срба, а син на страни капиталистичке будућности, која опет, по ко зна који пут, убија толико Срба).

Ватрени либерални капиталиста, Беговић је економски убица Србије који је полемисао са економистима који бране национални суверенитет, попут Јована Душанића (ОВДЕ:).

Откуд тај и такав да брани Васиљевића? Какве везе има потомак Титовог комуњаре са теологијом? 

Ствар је проста – и Беговић и Васиљевић раде за истог газду, који диктира свету из Вашингтона и Брисела, па су онда они дужни да, на истом фронту, подржавају једни друге. И Васиљевић и Беговић, као и бискуп Гргур и његова ишчадија су на време стали у службу Великог Брата, и јашу на грбачи окупираног српског народа.

Борис Беговић је, иначе, један од идејних твораца ДОС-овског закона о приватизацији, који је уништио ко зна колико српских живота.

Али, наравно, има још људи који виде ко су и шта су они. И неће им проћи савезништво.

Има Бога и Божије правде.

Последњи пут ажурирано ( среда, 28 август 2019 )
 
< Претходно   Следеће >
УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 35 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА
+ + +

ПРОТЕСТ ПРОТИВ ОБАВЕЗНЕ ВАКЦИНАЦИЈЕ 31.5. У 12 НА ТРГУ РЕПУБЛИКЕ У БЕОГРАДУ

Захтевамо ХИТНУ ИЗМЕНУ закона и правилника који прописују ПРИСИЛНУ ВАKЦИНАЦИЈУ СТАНОВНИШТВА У СРБИЈИ!До јуче су на удару игле (доказано НЕбезбедних вакцина), била наша деца, данас су и наши родитељи, затим труднице, хроночно болесни... Без сумње, сутра више нико неће бити изузет од законом обавезног злокобног шприцања, УKОЛИKО ОДМАХ НЕ УСТАНЕМО ДА ОДБРАНИМО СВОЈЕ УСТАВНО И ПРИРОДНО ПРАВО НА СЛОБОДАН ИЗБОР И САЧУВАМО ВЛАСТИТИ ПСИХОФИЗИЧKИ ИНТЕГРИТЕТ!

Видимо се 31.маја у Београду - "Нећу да МОРАМ, хоћу да БИРАМ!“

+ + +
„Ако кажете да не постоји завера, онда постоје само две могућности: или сте незналица, или сте део завере.“

Уредништво „Борбе за веру“


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.