header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Шта се дешава у Епархији врањској Штампај Е-пошта
петак, 13 септембар 2019

 Поштовани уредници БОРБЕ ЗА ВЕРУ

Пре неколико дана у посети епархији Врањској био је Руски аташе за културу, такође и војни аташе Русије и том приликом су разговарали са Владиком Пахомијем, како да се заштите цркве и манастири у епархији Врањској у наредном периоду од опасности и претњи у свим облицима које долазе, (а њима је све то доступно и јасно шта ће бити) па и на тај начин нам дају до знања шта се спрема и како се заштитити.


У својој посети обишли су целу епархију Врањску, а с обзиром да је та посета на вишем нивоу и све те обавештајне службе па и америчка имају увид у такве ствари, верујемо да је све ово што се дешава контра одговор на покушај заштите Српске Православне Цркве па уједно и епархије Врањске, јер ако им успе да путем медија, то јест ових смеће новина створе  “критичну масу” код народа па на тај начин погурају смену Пахомија, па као и до сада што су радили поставе “кооператовног Владику” црно се пише СПЦ, јер је епархија Врањска стратешки веома битно место за предстојеће догађаје.

Све ово што се дешава није ништа друго осим напад на СПЦ и даље разбијање и даље подређивање њиховим стратешким интересима.

Свакако имамо и сазнања да ће ускоро кренути и веома озбиљни напади на СПЦ и са друге стране, из разлога подршке Русији и Руској Цркви, а у вези раскола који подржава Вартоломеј (Фанар). А све то сличним методама путем “смеће новина” и другачије.

У СПЦ је много владика издајника и сарадника ЦИА-е па чак и сатаниста, јер масонерија је сатанизам (између осталог у обредним ритуалима се исповеда да је човек бог што је сатанска доктрина), па тако када је биран Иринеј Добријевић за владику, када је Владика Филарет приговорио сви су скочили на њега да га разапну јер је Иринеј Добријевић мимо канона изабран (изабран је из четвртог пута, а након трећег пута кандидат за Владику више нема право да се кандидује и да се о њему разматра). Докле су тај и такви случајеви довели и какви су њихови плодови види се и по томе што нам одвајају Цркву у Америци и нико глас не сме да дигне јер иза тога стоји ЦИА преко самопроглашеног мајмуна Максима, поменутог Иринеја и осталих.

Поштовани молим Вас, Ви имате доста добре пријатеље који Вас обавештавају, проверите наводе и ако сматрате за потребно саставите обавештење поводом свега овога што се дешава па и онога што тек долази, да ако икако успемо да бранимо СПЦ, јер све даље и даље одлази разум и код Владика, а и код верних јер су слуђени људи и ретко ко види које је време дошло.

Хвала Вам на свему и нека Вас благослови Бог и сви Свети и награди сав Ваш труд и љубав за Истину коју имате и Жељу за очување Српске Православне Цркве.

 

Дописник „Борбе за веру“ из Епархије врањске М.Ј.

Последњи пут ажурирано ( понедељак, 16 септембар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 27 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.