header image
НАСЛОВНА СТРАНА
Страшна истина о хомосексуалности или љубав у септичкој јами (+18) (2) Штампај Е-пошта
четвртак, 19 септембар 2019
          „Мислио сам да пуно знам о људима и о животу, но кад сам почео проучавати што гејеви и лезбијке заиста раде једни с другима, схватио сам да сам био прилично наиван. Никада не бих повјеровао с каквим болесним и прљавим радњама се ти људи баве... Нитко не може донијети разумно мишљење о томе је ли хомосексуалност добар и прихватљив начин живота без сазнања о природи дјела по којима су ти људи стекли квалификацију. Схваћам да ће се од самог описивање таквих ствари некоме окренути желудац, но сматрам да је то неопходно обзнанити"...

ЉУБАВ У СЕПТИЧКОЈ ЈАМИ

Разоткривање геј покрета, 2.дио

Јовановићев Здравствени одгој (ЗО) подучава дјецу да требају прати руке прије јела и након упорабе нужника. У 3.разреду морају набројити посљедице непровођења хигијене, а у 5.разреду описати правилно одржавање хигијене споловила. Све то кроз 1.модул ЗО „Живјети здраво".

А онда се кроз 4.модул промовира хомосексуалност као здрав алтернативни стил живота, а за који се не спомиње да укључује:

а) лизање шупка/чмара/ануса („rimming" или „anilingus") што ради 85% гејева

б) уринирање по партнеру („golden showers") што ради 28% гејева

ц) гурање свих прстију/шаке у шупак/чмар/анус („фистинг") што ради 41% гејева

д) конзумацију људског измета, трљање и ваљање у њему („scat") што ради 17% гејева.

 „Мислио сам да пуно знам о људима и о животу, но кад сам почео проучавати што гејеви и лезбијке заиста раде једни с другима, схватио сам да сам био прилично наиван. Никада не бих повјеровао с каквим болесним и прљавим радњама се ти људи баве... Нитко не може донијети разумно мишљење о томе је ли хомосексуалност добар и прихватљив начин живота без сазнања о природи дјела по којима су ти људи стекли квалификацију. Схваћам да ће се од самог описивање таквих ствари некоме окренути желудац, но сматрам да је то неопходно обзнанити".

То су ријечи аутора анти-ЛГБТ текста „As We Sodomize America" (O.R. Adams, Jr) - а признајем да након неколико мјесеци проучавања ЛГБТ вриједе и за мене. Тко има слаб желудац нека овдје престане читати.

Заиста, како је могуће у истом школском предмету причати дјеци о важности хигијене и истовремено им наметати животни стил групе људи која ради управо све супротно.

Потребно си је визуализирати слику „поворке поноса": уочите шест мушких учесника и знајте да пет (5) од сваких 6 мушких/геј учесника лиже некоме шупак за вријеме изљева своје љубави. Фокусирајте се сада на другу скупину од 5 мушких учесника и знајте да двојица (2 од њих 5) својим прстима/шаком редовито претражују дебело цријево свог „љубљеног" не би ли нашли „оно најбоље у њему''.

...Медији који покривају проблематику хомосексуалности избјегавају било какву дискусију што хомосексуалци раде. Геј активисти причају о томе како су дискриминирани али не желе улазити у детаље што заправо чине једни с другима.", пише даље.

Питам се како један школски сат причати дјеци о прању руку прије јела, а други сат рекламирати групу људи гдје сваки четврти уринира по „партнеру" или ужива кад „љубљени" пиша по њему? Како причати дјеци о хигијени ако сваки шести геј баш дословно „једе говна", размазује их по себи или се ваља у њима?

Подупиратељи хомосексуалаца воле причати о хомосексуалности у апстракцији. Хипнотизирани су, а кључне ријечи које их бацају у хипнозу су „толеранција" и „дискриминација". Да би завриједила људско толерирање, активности групе људи морају бити људске, а не псеће лизање стражњице. Што је природно за једну врсту није природно за другу врсту живих бића. Оправдавање хомосексуалности указивањем на анималност је пад у анималност. У програму геј-покрета „The Overhauling of Straight America" (http://www.defendthefamily.com/_docs/resources/8142838.pdf) Marshall K.Kirk каже: „...масе се не смије шокирати прераним откривањем самог хомосексуалног понашања. Умјесто тога, слика секса треба бити потиснута а геј права требају бити редуцирана на апстрактна питања што је више могуће". Управо зато што то желе сакрити, потребно је стално премјештати тежиште дискусије с апстракција на скривене чињенице.

Подаци о заступљености ових нехигијенских активности долазе из неколико студија наведених у „As We Sodomize America" изражени као просјек. Међу гејевима је најзаступљенији орални секс (100%). „Фелацио је чин гдје један мушкарац узима у своја уста пенис другог мушкарца". Половица њих признаје да притом гута сперму.

С 13 година просјечни геј има прво искуство да му гениталије дира/мастурбира други геј. Прође око 2 године до првог орално/гениталног контакта. Око 16/17 се анус почиње користити за секс. Стога у аналном односу судјелује укупно 89% гејева.

Иако је лубрикант најчешћа ријеч у геј сексуалним приручницима, остаје чињеница да ректум није грађен за улазак и да је ректална слузница дебљине само једне ћелије. Дерање слузнице макар и на микро разини је неизбјежно, па је разумљив лагани пријелаз свега директно у крв (о медицинским ризицима ће бити говора други пута).

Сликовити приручник удруге Искорак поднаслова „Све што ћеш икада требати знати о својој и његовој гузици" признаје: „Мало 'прљања' је тешко избјећи". Исти Искораков приручник „Стражња страна" (може се скинути са wеб-странице zdravstveniodgoj.com јер је требао бити дио литературе за ЗО) спомиње сисање („felching") као „исисавање сперме из нечије гузице – понекад употребљавајући сламку".

За чмаролизање („rimming") се у „As We Sodomize America" наводи: „...они редовито користе свој језик да истражују анус својих сексуалних контаката и при томе прогутају биолошки значајну количину фекалија."

Министру Јовановићу је важно да се дјецу подучи прати руке прије јела, а онда могу сви у хомосексуалце ! Јер главни ментори за ЗО су „педагози" из удруга Искорак, Контра и QueerZagreb - све ауторитети из септичке јаме.

Осим уринирања по другима (28%), око 20% гејева пије урин. Незгодно је што готово дупло више има оних који желе уринирати у односу на оне који желе бити запишани – тек сваки шести геј (15%) редовно тражи да буде попишан. Приручник [1] каже: „Можете свршити само 2 или 3 пута у ноћи, али можете пишати пуно пута...након дуге сесије и када нити један више не може имати оргазам/ејакулирати, онда се прелази на ''водене спортове''.

„Фистање" - лијечници и геј сексуални приручници се разилазе у томе да ли долази до слабљења сфинктера и касније инконтиненције или не. Исти приручнику наводи како се „фистање" најчешће проводи након што, потпуно „испуцан", нити један „заљубљеник" више не може постићи ерекцију за анални однос. Преостаје само прстима (и након што су сви унутра и на броју) стиснутима у шаку провјерити дубину њихове љубави.

„Scat" - „17% гејева једе фекалије и трља се фекалијама...ваљање по поду у фекалијама зову „mud rolls"... 12% их прима и пружа клистирање као дио сексуалног задовољства." Удруга Искорак преводи „Scat" једноставно „по нашки" као „срање".

Секс са животињама практицира 19% бисексуалаца и 15% гејева. Гејеви си угуравају разне предмете у ректум: понекад боце и жаруље. Не вјерујем да потпуно спада у категорију секса са животињама, но Искорак спомиње стављање животиња у ректум. Најчешће је то гербил (врста скочимиша).

Будући да у нормалном стању свијести није баш једноставно упустити се у овакве облике изражавања љубави, саставни дио сваке геј „литературе" су упуте о дрогама, па и у споменутом приручнику Искорака, а који је био несуђена препоручена додатна литература 4. модула ЗО. У исто вријеме 3. модул ЗО се зове „Превенција овисности". Ваљда нема колизије 4. и 3. модула јер Искораково поглавље "Дрогирање и твоје дупе" говори о аналном узимању дроге.

За лезбијске активности се не могу пронаћи постоци заступљености. Међутим, све активности осим животиња се спомињу и у лезбијској литератури. У приручнику [2] стоји: „Ако се ради исправно, анални секс не би требао бити превише болан или „неуредан". 25% лезбијки судјелује у аналној љубави. Како немају прикладне анатомске опреме, лезбијке морају користити разна помагала. За предочити си слику треба се присјетити Загреб/Сплит Придеа и прве четри активистице. Једна од њих четри исказује ову врсту љубави, док преостале 3 немају аналних афинитета. Приручник [3] подучава технике чмаролизања за даме („rimming"), док „фистање" ради 15% лезбијки. Дугачки женски нокти су незгодни код „рударења" по дебелом цријеву своје љубави. Лезбијке имају још и додатне опције: вагинални фистинг и кушање окуса менструалне крви.

Све наведено није никакво претјеривање јер се спомиње у више извора, поготово у њиховим сексуалним приручницима, а које не желим овдје рекламирати, него навести дјеломичне називе као изворе: [1] „The Joy of ...", [2] „Beating About the ..." [3] „The Whole...", све се може скинути с интернета.

Присталице геј-покрета су квасац за напухавање бројности на поворкама. То су махом неолиберали / љевичари који су негдје путем загубили радничку класу, те мисле да се боре против капитализма тиме што пљешћу ЛГБТ-у. Они би требали сазнати све чињенице о нехигијенским навикама својих штићеника. Уколико и након сазнања о њиховој нехигијени подржавају ЛГБТ, онда им се само може пожељети нека им потомство прихвати тај напредни начин живота. Тиме ће се понеке гране обитељских стабала сасушити... но најважнији савјет који им се може дати је да добро перу руке након поворки у којима судјелују.

Извор: http://croative.net/index.php/vijesti/item/4720-ljubav-u-septičkoj-jami

Извори: defendthefamily.com | е-лустрација/ http://lgbticons.com

dr.Judith Reisman o knjizi "Pink Swastika"

 

Извор: "Православна породица"

Последњи пут ажурирано ( четвртак, 19 септембар 2019 )
 
< Претходно   Следеће >

Србска Православна Црква

Serbian Orthodox Church

УВОДНА РЕЧСАОПШТЕЊАКОНТАКТПРЕТРАГА
Тренутно је 86 гостију на вези
ОБАВЕШТЕЊА

ПОДРЖИТЕ РАД "БОРБЕ ЗА ВЕРУ

 

"Тешко је замислити хришћанина да под оваквом претњом може бити неутралан, а два пута теже замислити православног Србина, да може стајати по страни и безучасно посматрати борбу између крстоносаца и крстоломаца. Бити неутралан,  није одлика српског народа".
Свети Владика Николај


© www.borbazaveru.info. Сва права задржана.